Monday, December 24, 2012

"Bestt aaa kak makhluk kolagen ni.. saya baru amik 2 hari.. susu BANYAKK MELIMPAH.." ~ Ibu menyusu yang mengambil Kolagen.

Sape IBU MENYUSU di sini? kalau anda seorang ibu menyusu, dan ingin kelihatan cantik luaran dan dalaman dengan cara RINGKAS dan TEPAT, saya cadangkan anda ambil Shaklee Collagen Powder ini. Entry kalini ringkas dan tepat, seringkas meminum kolagen.. haha.. testimoni daripada seorang ibu menyusu yang mengambil kolagen Shaklee..

"Best aaa kak makhluk kolagen ni.. saya baru amik 2 hari.. SUSU BANYAK MELIMPAH... bedak pon xyah pakai dah nampak cantik muka xberminyak"

Dan saya kongsikan sekali lagi testimoni ibu-ibu menyusu yang mengambil kolagen Shaklee ini 




Sebenarnya tiada masalah ibu menyusu nak ambil kolagen. Seperti yang pernah saya terangkan sebelum ini, extract Pfaffia tu ialah sejenis herba daripada family Alfalfa juga.. So, memang SANGAT SESUAI ibu-ibu menyusu ambil kolagen ni.. most customers saya ibu menyusu yang ambil kolagen mendapati kolagen TIDAK MENGGANGGU PENYUSUAN langsung! Bukan overclaim, tapi, inilah kenyataannya.. 

So, IBU-IBU MENYUSU sekalian, inilah masa terbaik untuk anda mendapatkan Shaklee Collagen Powder ini. Harga pejam mata je beb! Pegi pujuk suami untuk beli kolagen. Alarr.. apa nak berkira sangat.. Buat kata UAI, kita orang perempuan ni memang suka berbelanja, menjadi kewajipan suami beri duit nak belanja pun.. tapi bukanlah belanja tak tentu pasal kann.. belanja nak bagi CANTIK, ANJAL, GEBU, LICIN dan UP SANA SINI untuk sape lagi? Dah tentulah untuk suami.. 

Encik-encik suami, jangan lupa hadiahkan isteri anda kolagen Shaklee ya!

Lots of Love..

Puan Lia [UmmiIrfan]
Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk
Fanpage: UmmiIrfan Online Shoppe


*Click here to order.
**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.


>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini << 


0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in