Friday, December 21, 2012

APA?? Biar betul?? Shaklee Collagen Powder SOLD OUT?? Tinggal 8 HARI SAHAJA lagi ni!

Haaa... mesti u all terkejut kan dengan tajuk entry kat atas tu? Oh! Tak mungkinnnnn! Saya tak bersedia untuk menerima berita kolagen Shaklee SOLD OUT! Tidak sama sekali! Memang minggu ni mendidih News Feed saya dalam facebook tentang kolagen. Kolagen sana, kolagen sini, kolagen situ.. Demam kolagen tau! Kualiti kolagen Shaklee memang tiada tandingan kerana bahan utamanya ialah daripada sisik ikan merah laut dalam. Anda boleh baca apa KEISTIMEWAAN sisik ikan merah laut dalam ni. 

Bercerita tentang KEBERKESANAN kolagen Shaklee ni.. Saya kongsikan sekali lagi testimoni-testimoni bergambar di bawah ini:






Dan banyak lagi TESTIMONI telah saya kongsikan sebelum ini.. So, u all boleh klik sana, klik sini untuk baca semua testimoni yang berkaitan ok. Saya akan restock kolagen hari ini.. Sape cepat dia dapat yea.. Saya tak jamin stok available atau tidak next week. Sape NAAKKK PM saya cepat. Serius buyer nak booked dulu sila PM saya juga.

Lots of Love..


Puan Lia [UmmiIrfan] 
Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      
Emel: rafaliah@yahoo.co.uk
*Click here to order.
**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.

>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini <<






0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in