Friday, November 30, 2012

Sharing lagi dan lagi dan lagi... TESTIMONI mereka yang menggunakan Shaklee Collagen Powder.

Shaklee Collagen Powder... what else can I say about it? SANGAT BERKESAN, BERKUALITI dan MARVELLOUS! Saya sendiri pun dah cuba, dan dah rasainya sendiri. So, harini saya bawakan kepada anda testimoni-testimoni mereka yang telah mencuba Shaklee Collagen Powder ini bersama-sama vitamin yang lain.. 






Dan jika anda semua masih ingat saya ada share satu TESTIMONI masalah kulit muka berjeragat, pigmentasi, dan tona wajah tidak sekata... yess, sejak tu, memang ramaiiii yang nak cuba kolagen Shaklee.. Uniknya Shaklee Collagen Powder ialah molekulnya 1000 Dalton, yang memudahkan collagen ini menyerap dengan kadar optimum dalam tubuh badan. Nilai 1000 Dalton itu adalah nilai yang 'just nice' untuk badan serap. Jika lebih dari 1000 dalton, badan kita susah nak serap. Jika kurang dari 1000 Dalton, tekstur collagen mudah rapuh sebelum sempat diserap oleh tubuh badan. Haa.. sekarang dah tahukan kenapa saya pilih Collagen Shaklee kerana UNIKNYA 1000 Dalton tu. 



Sekotak Shaklee Collagen Powder ada 15 sachet, Dan jika anda nak tahu caner sekotak Shaklee Collagen Powder ni boleh tahan untuk SEBULAN? haha... saya ada TIPSNYA!

Nak tahu kenalah PM saya. Tapi TIPS ni EKSKLUSIF untuk mereka yang membuat pembelian dengan saya sahaja tau! Yang tak beli dengan saya memang tak dapat tips ni.. haha.. 

HARGANYA? PM saya so kita boleh cite private ok.. ;-)

Lots of Love..

Puan Lia [UmmiIrfan] 
Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      
Emel: rafaliah@yahoo.co.uk


*Click here to order.

**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.

>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini <<

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in