Friday, November 23, 2012

Masalah berat badan ~ Sebelum kahwin orang ingat dah kahwin, dah kahwin orang ingat anak dara lagiiiii...!! haha..

Oraitt darlings semuaa... apa lagi nak cerita kan, mestilah nak share testimoni... korang ni kalo saya share testimoni mesti tersengih-sengih je baca.. (ada ke..?) haha.. saya suka baca testimoni customers saya.. sebab testimoni ni bila kita baca bestnyerrrr rasa... nak nak kalo kita tengah amik set supplemen macam dia kan, mesti teruja nak dapat results macam dia.. apapun saya hanya berkongsi kebaikan dan manfaat produk-produk Shaklee.. u all amalkan, konsisten dan disiplin dapatlah resultsnya... dan saya hanya mampu mengirimkan doa buat anda semua moga apa yang anda hajati dan inginkan termakbul.. InshaaALLAH.. :-))

Ok, harini nak share satu testimoni pengguna ESP. Bila tengok gambar beliau yang dulu kesian sangat.. masa tu belum kahwin lagi, tapi orang keliling ingat dia dah kahwin.. lepas amalkan ESP, kulit jadi cantik dan badan kurus murus! Orang keliling ingat beliau anak dara lagi youuu.. padahal dah kahwin dah ada anak sorang + pregnant lagi sekarang ni.. AlhamduLILLAH! Jom kita baca sesama testimoni beliau:


Assalamualaikum & good mownink semuaaaaaaaa....bole tak nak semak kan wall dengan testi sendiri..?? ada aku kesah??hahahhaha...

Uolss....ESP ni bukan saja bole dapat cun & kulit cantikk taw..kalau nak tau ESP ni boleh tolong kita bg kuruskan badan okeyyyy..macam mana tuu??sebabnya ESP ni asasnya dari protein tulen yang boleh membuatkan seseorang tu kenyang dalam jangka wa

ktu yg lama..minum segelas ESP & sikit light meal (roti, oats or biscuits) as our breakfast sedar tak sedar eh eh dh pukul 3 lebey la blom lunch lagi k..haaa kelassss tak uolss...

Ramai yg borong ESP utk weight management & jadi kannya sbg minuman diet harian mereka..syioookkk kannn....dah la dpt cun lpstu bole bg slim lagikkk..kulit pon lebih cerah & tone kulit lebih sekata..

Tengok gambar mak yg dulu tu sedey okeyyy..
.dah mcm mak org or bini org padahal blom kawen lg taww....now dh kawen anak 1 + pregnant pon org igt anak dara lagiiiii okeyyyyyyyyyy......

haaaaa cpt lakukan perubahan dari sekarang uolss....ape tunggu lagiii...



Oh ya, sebenarnya untuk mereka yang tak pregnant disarankan ambil Cinch Shake + ESP. Gabungan kedua-dua ini dapat memberikan VALUE ADDED kepada anda yang nak kurus murus..! In fact, Nutritionist Shaklee advice amik 2 scoop + 1 sudu ESP utk bina otot dalaman badan. 

Cinch Shake didatangkan dalam 3 perisa iaitu:
> Vanilla - rasa macam Mealshakes
> Cafe Latte - rasa macam Coffee Bean tu.. khusus untuk penggemar Coffee

> Chocolate - rasa ala-ala Hot Chocolate Cadbury! Ohhh! I Love Hot Choc! :-)


Dan jika anda nak tahu, HOT ITEM OF THE WEEK ialah > Alfalfa, Lecitin, Omega, Cinch Shake dan ESP <

Alfalfa ada promotion sekarang ni, so jika beli dengan Set Shape-Up, anda akan dapat PENJIMATAN BERBALOI-BALOI.. :-))


Hubungi saya untuk info dan order.


Lots of Love..

Puan Lia [UmmiIrfan] 
Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      
Emel: rafaliah@yahoo.co.uk


*Click here to order.

**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.

>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini <<



0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in