Tuesday, November 20, 2012

Masalah BERAT BADAN? Jom ikuti TESTIMONI ini..

Haha.. saya bajet ni korang suma mesti sukaaaa dengan bab-bab kurus muruss ni kaannn.. So, malas nak cakap panjang-panjang.. korang baca testimoni ni... khas untuk korang suma saya kongsikaaann.. :-))



Haa... tu diaa... amik ESP+Herblax dan Lecitin je dalam masa 2 minggu berat badan dah mula berkurangan. Nak tau apa TIPS beliau... mari saya kongsikan dengan lebih lanjuttt.. 




Yezzaa... jika anda baca betul-betul TIPS beliau, beliau banyak minum AIR KOSONG untuk proses detoks! Walaupun tak amik nasi langsung, tapi beliau TIDAK SKIP MAKAN, beliau gantikan nasi dengan roti, biskut atau buah. Dan yang PALING PENTING ialah beliau SANGAT KONSISTEN dengan pengambilan vitamin-vitamin ini. Yes, itulah dia, bila kita KONSISTEN dan DISIPLIN, results mesti dapatt! :-))

Jadi, apa yang saya syorkan?
> LECITIN berfungsi sebagai pengemulsi lemak, iaitu ianya berfungsi MEMECAHKAN LEMAK.
> OMEGA berfungsi MEMBAKAR LEMAK. 
> HERBLAX dan ALFALFA untuk mengangkut lelemaks yang dibakar dan dipecahkan tadi keluar daripada badan.
> CINCH SHAKE untuk SPESIFIK INCH LOSS dan 
> ESP untuk MODIFY DIET bila nak kurus muruss..

Gabungkan KESEMUA di atas jika anda mendapatkan LEBIH NILAI..! Tentang harga jangan risauu... Saya akan berikan anda harga pada kadar istimewa! (^_^)

Jom dapatkan set ini bersama-sama ALFALFA pada HARGA OFFER. Setiap pembelian sebotol ALFALFA, RM1 akan disalurkan kepada Gaza. Mari beramal sambil membeli. 

SAVE PALESTINE!

Lots of Love..

Puan Lia [UmmiIrfan] 
Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      
Emel: rafaliah@yahoo.co.uk


*Click here to order.

**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.

>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini <<

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in