Thursday, November 22, 2012

Ingin mencuba resepi Cinch Shake? pastinya terangkat! :-)

Oraitt Darlingss.. selalu asyik dengan resepi ESP je kan, apa kata kalini kita try Cinch Shake Recipe lak.. Bukan setakat sedap je, mengenyangkan, dan boleh kurus muruss youuu.. sebab Cinch ni mengandungi 24gm serat. Perfect untuk mereka yang ingin mengawal berat badan.

So, apa yang diperlukan ialah: 
> 1 scoop Cinch Shake Chocolate (Perisa Vanilla pun boleh..), 
> 4 oz non-fat milk
> 4 oz jus oren Tropicana Twister
> 4-6 ketul kiub ais.
Blend kesemua bahan-bahan di atas. Dan taraaa! Ready untuk diminum.
Minuman LAZAT, BERKHASIAT, SEDAP dan mengandungi 280 calories, 20g protein, 44g karbohidrat dan 3g fat.

Cubalah! (^_^)


Kat sini saya nak share jugak testimoni mereka yang berjaya kurus murus dengan Set Shape Up Shaklee:



Yess... ianya bukan sesuatu yang mustahil.. Oh ya! sape nak kurus boleh dapatkan Cinch Shake ni bersama-sama set kurus. Ada OFFER tau.. jom, jangan tunggu lagi.. kang che abang sayang larikss tinggal kita sebab gumuks ni nanges lak.. mari bertindak sekarang!


Lots of Love..

Puan Lia [UmmiIrfan] 
Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      
Emel: rafaliah@yahoo.co.uk


*Click here to order.

**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.

>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini <<


0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in