Monday, November 12, 2012

HOT STUFF untuk wanita..membuatkan SUAMI semakin SAYANG..auww..!

Semalam nak update blog tak dapat..huhu..mana taknya, Irfan asyik nak kacau saje..sudahnya, tutup lappy dan layan Irfan..hehe..so, ni seawal pagi bangun untuk update blog supaya tak bersawang-sawang..hehe..camnilah bila WAHM kan..kena pandai manage masa dan curi-curi masa nak buat segalanya..apapun saya puas hati kerana ini adalah MINAT baru saya dan saya dah discover inilah PASSION saya setelah sekian lama tercari-cari..AlhamduLILLAH..oklah, taknak cite panjang-panjang bab WAHM ni (tapi kalau ada di antara anda yang berminat boleh je emel saya or PM saya di fb untuk mengetahui dengan lebih lanjut)...pagi ni nak cite tentang 2 HOT STUFF dikalangan para mommies..Jom kita baca testimoni HANGAT, HOT, PANASSS ini..
---------------------------------------------------------------------------------------
salam semua..saya nak share pengalaman customer saya..pasal Alfalfa dan ESP..ehehe..
belom seminggu makan alfalfa dah kena puji tinggi melangit oleh en suami..ehehe..bg saya tak salah kan sbb utk kerukunan rumah tangga gak..ahakss..ye laa..sebabkan entry perkongsian cik Ciput Bob tu, ramai berkobar2 ambik alfalfa sebotol terus..nyata tak sia2 katanya..saya tumpang gembira :) ..
dan sorg lagi customer saya yg ambik ESP (ade ambik lain2 gak) en suami dia puji perubahan pada Breast dan punggung xxxx..tak yah g cucuk2 kan..ehhee..tu belom sebulan tu...kalau dah lama agak2 ape lg ye perubahan mereka2 yg lain kan..so, ape lg..cantikkan diri utk suami dpt pahala..utk kebahagiaan rumah tangga gak kan..bila kita sihat, cergas, ceria, kita pon leh uruskan rumahtangga, kerja dan lain2 tugas dgn hepi dan sepenuh ati :)..to all wonder mommies, super ladies, u all are wonderful!
happy sharing all!

Ini pula pendedahan Pn Ifa (nama FB Ciput BOb,pelanggan Pn Iffah Anuar) mengenai kehebatan Alfalfa yg dikongsi di group ekslusif customer kami ,Shaklee Golden LOunge. (sebenarnya panjang lebar ,tapi dah dipotong atas2 sebab Panasssss.. nak detail kena lah contact saya... )
" ................................................ Itu lah rahsia ifa skrg nih. Perkara yg x pernah ifa fikir n mimipikan pun (pujian dr hubby tentang nikmatnya hubungan suami isteri) mendapat pujian selama ini. Nak tahu rahsianya.............ALFALFA LAH...... betul, ifa mkn mmg niat utk tambahkan susu ibu, sbnrnya ifa dpt tahu alfalfa ni juga utk eratkan hubungan suami isteri, tp x lh sampai tergerak hati nak niat ke arah itu. tapi, pujian suami 3 hari lepas benar2 memeranjatkan ifa. x sangka... selama 4 bulan pengambilan set 3M Platinum sejak dari dalam pantang lagi secara konsisten n disiplin, ini lah hasilnya.... pertambahan susu ibu sekaligus memberikan kenikmatan dalam hubungan suami isteri yg menjadi faktor kebahagiaan rumah tangga kami. Benar, setiap usaha yg istiqamah pasti akan dapat hasilnya. dan sekarang, ALFALFA benar2 menjadi produk kepercayaan n semestinya ada dlm list kehidupan ifa. x sia2 melaburkan RM466 pada ketika itu (sblm bersalin, walaupun waktu itu mengalami masalah kewangan), kerana hasilnya sangat2 menakjubkan dan merasai perasaan yang x pernah dirasai ketika dipuji oleh hubby..



Haaa..tu dia penangan Alfalfa dan ESP yang ada dalam Set 3M tu.. tu sebab saya kata ibu-ibu menyusu akan dapat BONUS berganda-ganda bila mengambil Set 3M ni... dan pastinya Set 3M ni adalah HOT STUFF dikalangan bf mom especially customers UmmiIrfan.Com ni.. haa.. sapa dah rasa je tau apa yang saya katakan ni..  kat sini ada beberapa info menarik tentang Alfalfa:


·         Alfalfa - rahsia keintiman wanita dan penawar keputihan
·         19 khasiat Alfalfa dan rahsia keintimanku
Jika anda berminat utk mendapatkan Alfalfa ini pada HARGA OFFER bulan Novembersila emel saya di rafaliah@yahoo.co.uk atau contact saya di talian 012 2541296       atau PM di Facebook page UmmiIrfan Online Shoppe.
Lots of Love..

Puan Lia [UmmiIrfan] 
Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      
Emel: rafaliah@yahoo.co.uk


*Click here to order.

**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.

 >> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini <<

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in