Friday, November 30, 2012

Sharing lagi dan lagi dan lagi... TESTIMONI mereka yang menggunakan Shaklee Collagen Powder.

Shaklee Collagen Powder... what else can I say about it? SANGAT BERKESAN, BERKUALITI dan MARVELLOUS! Saya sendiri pun dah cuba, dan dah rasainya sendiri. So, harini saya bawakan kepada anda testimoni-testimoni mereka yang telah mencuba Shaklee Collagen Powder ini bersama-sama vitamin yang lain.. 






Dan jika anda semua masih ingat saya ada share satu TESTIMONI masalah kulit muka berjeragat, pigmentasi, dan tona wajah tidak sekata... yess, sejak tu, memang ramaiiii yang nak cuba kolagen Shaklee.. Uniknya Shaklee Collagen Powder ialah molekulnya 1000 Dalton, yang memudahkan collagen ini menyerap dengan kadar optimum dalam tubuh badan. Nilai 1000 Dalton itu adalah nilai yang 'just nice' untuk badan serap. Jika lebih dari 1000 dalton, badan kita susah nak serap. Jika kurang dari 1000 Dalton, tekstur collagen mudah rapuh sebelum sempat diserap oleh tubuh badan. Haa.. sekarang dah tahukan kenapa saya pilih Collagen Shaklee kerana UNIKNYA 1000 Dalton tu. 



Sekotak Shaklee Collagen Powder ada 15 sachet, Dan jika anda nak tahu caner sekotak Shaklee Collagen Powder ni boleh tahan untuk SEBULAN? haha... saya ada TIPSNYA!

Nak tahu kenalah PM saya. Tapi TIPS ni EKSKLUSIF untuk mereka yang membuat pembelian dengan saya sahaja tau! Yang tak beli dengan saya memang tak dapat tips ni.. haha.. 

HARGANYA? PM saya so kita boleh cite private ok.. ;-)

Lots of Love..

Puan Lia [UmmiIrfan] 
Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      
Emel: rafaliah@yahoo.co.uk


*Click here to order.

**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.

>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini <<

Wednesday, November 28, 2012

Bayi anda EKZEMA? Ketahui alternatifnya

Morning My Lovely Darlings.. hmm.. agak lama tak share dengan u all semua testimoni bayi ekzema ni.. Jadinya pagini saya bawakan kepada anda semua satu testimoni seorang Ibu Menyusu yang mana bayi beliau mengalami ekzema dan AlhamduLILLAH, ekzema bayi beliau semakin pulih dengan bantuan produk-produk Shaklee.. Jom kita baca sesama testimoni beliau..



Oleh kerana beliau ialah seorang Ibu Menyusu, beliau mengambil set penyusuan bersama-sama Herbal Blend Cream dan Basic-H. Sebenarnya ada beberapa rangkaian produk-produk Shaklee untuk mereka yang menghadapi masalah ekzema, jadi anda boleh hubungi saya untuk mengetahuinya dengan lebih lanjut. 

Anak saya Irfan dulu masa umur 2-3bulan pun ada masalah ekzema. Kesiannn sangatt.. bangun pepagi tengok belakang telinga dan leher abes merah-merah berdarah, tak sedar mungkin masa tidur Irfan menggaru-garu.. Tapi, Irfan special kes sikit... selain ekzema, Irfan gak ada masalah bronchitis (orang tua-tua kata asthma). So, untuk Irfan saya berikan Mealshakes, Omega Guard dan Chewable Vitamin C. AlhamduLILLAH, setelah setahun lebih konsisten dengan 3 jenis vitamin tersebut, anak saya semakin sihat dan ceria.

Tiada apa lagi yang dapat membahagiakan seorang ibu selain melihat anaknya sihat kembali, ceria dan aktif. Begitu juga dengan saya dan saya yakin anda diluar sana juga sependapat dengan saya. Anak adalah amanah ALLAH kepada kita, jadi kita perlu pastikan kita sebagai seorang ibu berikan yang TERBAIK untuk mereka. Jadi, mengapa bertangguh lagi? Jika kita boleh belikan toys dan pakaian yang mahal-mahal untuk mereka, mengapa tidak invest untuk kesihatan mereka? Fikir-fikirkan..

Lots of Love..

Puan Lia [UmmiIrfan] 
Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      
Emel: rafaliah@yahoo.co.uk


*Click here to order.

**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.

>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini <<


Tuesday, November 27, 2012

Lagi perkongsian menarik seorang IBU MENYUSU

Yezza... semakin ramai ibu-ibu menyusu yang YAKIN dan PERCAYA dengan Set Penyusuan Shaklee. Yang pastinya mereka telah jatuh cinta kerana Set Penyusuan yang mereka pilih bukan sahaja memberikan penghasilan susu yang BANYAK dan KONSISTEN, tetapi juga badan semakin sihat, segar dan bertenaga! AlhamduLILLAH! Mari saya kongsikan dengan anda semuaa...



Apakah set yang beliau ambil?



Sempena bulan ni ada OFFER ALFALFA, jadi jika anda IBU MENYUSU dan mempunyai masalah dalam penyusuan, jangan ketinggalan untuk mendapatkan set ini bersama-sama offer ALFALFA yang sangat berbaloi-baloi dan jimaattt... Kira nangeslah kalau korang tak beli bulan ni.. haritu dah terlepas promosi ESP kan, takkan promo Alfalfa ni pun nak lepaskan! No! No! No! 

Jom hubungi saya dengan kadar segera! (^_^)


Lots of Love..

Puan Lia [UmmiIrfan] 
Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      



*Click here to order.

**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.

 >> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini <<

Monday, November 26, 2012

TESTIMONI Ibu Menyusu: "..Lepas 5 minit minum, baby dah tertido kekenyangan.."

Ok, dah lama tak share testimoni ibu menyusu. Kalo baca tajuk kat atas tu, kita sebagai ibu sangat happy hokkey..! Sebab baby kekenyang selepas 5 minit minum susu. Cepatnya! hahaha.. yes itulah dia cerita beliau.. mari kita baca lagi detailnya..


Seperti yang beliau katakan, beliau mengambil Family Wellness Set + Alfalfa. Alfalfa bertindak sebagai 'milk booster' manakala ESP pula membantu mempercepatkan penghasilan susu ibu dengan KONSISTEN. Sebab itulah ibu-ibu yang ambil breastfeeding set tanpa ESP akan rasa kelainan apabila mengamalkan ESP. 

Kepada ibu-ibu menyusu diluar sana, usah berputus asa jika susu merudum. Masih ada banyak cara cuma kita perlu usahakannya. Jangan mengalah dengan susu formula. Pastikan kita berikan yang terbaik untuk anak-anak kita. Jika anda ibu menyusu dan ingin mendapatkan set ini boleh hubungi saya. Pastinya saya berikan anda HARGA MENARIK bersempena promosi Alfalfa bulan ini. 

Setiap pembelian sebotol ALFALFA, RM1 akan disalurkan kepada Gaza. Mari beramal sambil membeli. 

SAVE PALESTINE!

Lots of Love..

Puan Lia [UmmiIrfan] 
Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      
Emel: rafaliah@yahoo.co.uk


*Click here to order.

**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.

>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini <<

Saturday, November 24, 2012

PROMOSI ALFALFA hanya berbaki 6 HARI SAHAJA LAGI! Cepat dapatkannya sebelum promosi berakhir 30hb ini.

AlhamduLILLAH... semakin ramai sukakan produk-produk Shaklee. Bila setiap bulan Shaklee buat promosi untuk vitamin-vitamin tertentu mesti SANGAT LARISSS dan ada yang kehabisan stok seminggu sebelum promosi berakhir! haha.. ramai yang dah suka dan jatuh cinta dengan Shaklee ni sebenarnyaa.. AlhamduLILLAH..

Ok, untuk promosi bulan ini iaitu ALFALFA ~ RAJA SEGALA TUMBUHAN, promosi ni berbaki 6 hari sahaja lagi. Yesss, memang ramai yang rembattt sebab tak mahu ketinggalan atau takut stok abes seluruh Malaysia! Mari saya bawakan sekali lagi 19 KHASIAT ALFALFA yang perlu anda ketahui:



Dan ini pula saya kongsikan TESTIMONI-TESTIMONI mereka yang telah mengamalkan Alfalfa:


Yeahhh... tu dia banyaaakkk testimoni tentang kebaikan ALFALFA, Jom dapatkannya sebelum terlambat pada harga OFFER.. nanti abes stok satu Malaysia jangan nanges! ;-)

Lots of Love..

Puan Lia [UmmiIrfan] 
Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      
Emel: rafaliah@yahoo.co.uk


*Click here to order.

**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.

>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini <<


Friday, November 23, 2012

Masalah berat badan ~ Sebelum kahwin orang ingat dah kahwin, dah kahwin orang ingat anak dara lagiiiii...!! haha..

Oraitt darlings semuaa... apa lagi nak cerita kan, mestilah nak share testimoni... korang ni kalo saya share testimoni mesti tersengih-sengih je baca.. (ada ke..?) haha.. saya suka baca testimoni customers saya.. sebab testimoni ni bila kita baca bestnyerrrr rasa... nak nak kalo kita tengah amik set supplemen macam dia kan, mesti teruja nak dapat results macam dia.. apapun saya hanya berkongsi kebaikan dan manfaat produk-produk Shaklee.. u all amalkan, konsisten dan disiplin dapatlah resultsnya... dan saya hanya mampu mengirimkan doa buat anda semua moga apa yang anda hajati dan inginkan termakbul.. InshaaALLAH.. :-))

Ok, harini nak share satu testimoni pengguna ESP. Bila tengok gambar beliau yang dulu kesian sangat.. masa tu belum kahwin lagi, tapi orang keliling ingat dia dah kahwin.. lepas amalkan ESP, kulit jadi cantik dan badan kurus murus! Orang keliling ingat beliau anak dara lagi youuu.. padahal dah kahwin dah ada anak sorang + pregnant lagi sekarang ni.. AlhamduLILLAH! Jom kita baca sesama testimoni beliau:


Assalamualaikum & good mownink semuaaaaaaaa....bole tak nak semak kan wall dengan testi sendiri..?? ada aku kesah??hahahhaha...

Uolss....ESP ni bukan saja bole dapat cun & kulit cantikk taw..kalau nak tau ESP ni boleh tolong kita bg kuruskan badan okeyyyy..macam mana tuu??sebabnya ESP ni asasnya dari protein tulen yang boleh membuatkan seseorang tu kenyang dalam jangka wa

ktu yg lama..minum segelas ESP & sikit light meal (roti, oats or biscuits) as our breakfast sedar tak sedar eh eh dh pukul 3 lebey la blom lunch lagi k..haaa kelassss tak uolss...

Ramai yg borong ESP utk weight management & jadi kannya sbg minuman diet harian mereka..syioookkk kannn....dah la dpt cun lpstu bole bg slim lagikkk..kulit pon lebih cerah & tone kulit lebih sekata..

Tengok gambar mak yg dulu tu sedey okeyyy..
.dah mcm mak org or bini org padahal blom kawen lg taww....now dh kawen anak 1 + pregnant pon org igt anak dara lagiiiii okeyyyyyyyyyy......

haaaaa cpt lakukan perubahan dari sekarang uolss....ape tunggu lagiii...



Oh ya, sebenarnya untuk mereka yang tak pregnant disarankan ambil Cinch Shake + ESP. Gabungan kedua-dua ini dapat memberikan VALUE ADDED kepada anda yang nak kurus murus..! In fact, Nutritionist Shaklee advice amik 2 scoop + 1 sudu ESP utk bina otot dalaman badan. 

Cinch Shake didatangkan dalam 3 perisa iaitu:
> Vanilla - rasa macam Mealshakes
> Cafe Latte - rasa macam Coffee Bean tu.. khusus untuk penggemar Coffee

> Chocolate - rasa ala-ala Hot Chocolate Cadbury! Ohhh! I Love Hot Choc! :-)


Dan jika anda nak tahu, HOT ITEM OF THE WEEK ialah > Alfalfa, Lecitin, Omega, Cinch Shake dan ESP <

Alfalfa ada promotion sekarang ni, so jika beli dengan Set Shape-Up, anda akan dapat PENJIMATAN BERBALOI-BALOI.. :-))


Hubungi saya untuk info dan order.


Lots of Love..

Puan Lia [UmmiIrfan] 
Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      
Emel: rafaliah@yahoo.co.uk


*Click here to order.

**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.

>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini <<



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Kota Warisan, Dengkil, Bandar Baru Salak Tinggi dan KLIA. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in