Saturday, October 27, 2012

Tinggal 4 HARI SAHAJA LAGI untuk anda mendapatkan OFFER ESP ini!

Yes My Dear Darlings semuaa... Tinggal 4 hari sahaja lagi untuk anda grab OFFER ESP ini. 


Siapa yang perlukan ESP ini? Basically tengok gambar kat bawah ni dah tau dah semua golongan memerlukan ESP ini kerana protin adalah ASAS kepada struktur tubuh badan kita. Setiap 21 hari sel-sel tubuh badan kita ni perlu ditukar ganti, jadi, jika kita tidak mendapatkan PROTIN YANG BERKUALITI, masakan kita akan mendapat sel yang sihat, betul tak?



>> nak KURUS- ESP mengawal selera makan

>> nak PUASA- ESP memberi rasa kenyang lebih lama, membekalkan tenaga sepanjang hari

>> nak PERCEPATKAN PENGHASILAN SUSU IBU-ESP membantu mempercepatkan penghasilan susu

>> nak CANTIK- ESP menggebu, melicin dan menganjalkan kulit

>> nak SIHAT- ESP menyihatkan tubuh keseluruhannya.

>> kalau PREGNANT- ESP menguatkan rahim untuk pembentukan otot baby

>> NAK PREGNANT- ESP memelihara dan memulihara rahim dan membekalkan tenaga untuk si ibu
 

ESP juga BAGUS untuk mereka yang ada masalah DIABETES dan KOLESTROL TINGGI. Ini kerana tahap glisemik indeks yang rendah melepaskan gula ke dalam sistem secara perlahan.  Maka dengan ini dapat mengekalkan tahap gula dalam darah yang rendah dan ini amat penting bagi mengurangkan berat badan dan kesihatan dalam jangkamasa panjang.

Boleh klik di sini untuk baca testimoni-testimoni yang telah saya kongsikan.. 

Jangan lepaskan peluang yang jarang-jarang sekali ada ni. Jom kita teruskan misi sehat dan chantek bersama-sama Shaklee! (^_^)

Lots of Love..

Puan Lia [UmmiIrfan] 
Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      
Emel: rafaliah@yahoo.co.uk


*Click here to order.

**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.

 >> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini <<

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in