Wednesday, October 3, 2012

TESTIMONI Ibu Menyusu: Susu makin banyak, baby tido nyenyak, tumit kaki dah tak kasar..

Yezzaa... seronok sebenarnya nak share TESTIMONI dengan anda semua.. banyaaakkk testimoni nak dikongsikan bersama anda, cuma masa kadang-kadang tidak mengizinkan.. tapi saya cuba yang terbaik untuk berikan yang terbaik kepada semua pengunjung-pengunjung dan followers UmmiIrfan.Com ni.. i love u all, darlingss..! (^_^)

As usual, harini nak share satu testimoni IBU MENYUSU yang mengambil rangkaian vitamin untuk menjayakan penyusuan beliau. Mari saya kongsikan testimoni beliau..



Puan Ana mengamalkan Vitalea, Vitamin C, B-complex, Alfalfa dan Lecitin. Ni kiranya beliau nak package nih.. haha.. nak menyusu dan nak kuruskan badan. Bila dah detox dengan konsisten dan pembakaran lemak pun konsisten, berat badan mudah dikawal tanpa menjejaskan sedikit pun penghasilan susu.. best kan? Sape taknak kan.. semua orang nak.. ibu tak menyusu pun nak kurus dan cantik... Jom kita tengok apa fungsi Lecitin ni..

>> Lecithin berfungsi sebagai 'pemecah lemak' (fat emulsifier). Lecithin didapati daripada tisu haiwan dan tumbuh-tumbuhan seperti jagung, telur dan kacang soya.
Lecitin boleh diperolehi melalui kuning telur, jagung, soybeans ...dan tahukah anda ~ Soybean Lecithin is the richest cholesterol-free source of lecithin...dan yang menariknya..Lecitin Shaklee adalah bersumberkan dari soybean...i LOIKEEe.....so, bila masa yang sesuai untuk mengambil Lecithin ni?saya suggestkan ambil Lecithin selepas makan (heavy meal), kerana ia meningkatkan kadar penyerapannya..<<

Jadi, pilihan terletak di tangan kita.. ooppss! terlupa lak.. ibu-ibu menyusu yang mengamalkan supplemen ni bukan semata-mata makan supplemen je tau, tapi ada TIPS EXCLUSIVE daripada saya yang mereka amalkan. Haa.. kalau anda nak tau apa TIPS EXCLUSIVE tu, jom PM saya or hubungi saya.. tapi syaratnya kena order lar kan.. sebab TIPS ni EXCLUSIVELY untuk customer-customer saya sahaja.. ;-))

Jika anda ingin mengetahui jadual mkn, dan tips ekslusif serta option supplemen bersesuaian dengan bajet anda,  sila emel saya di rafaliah@yahoo.co.uk atau contact saya di talian             012 2541296       atau PM di Facebook page UmmiIrfan Online Shoppe.

Lots of Love..

Puan Lia [UmmiIrfan] 
Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      


*Click here to order.

**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.

 >> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini <<


0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in