Friday, October 5, 2012

TESTIMONI Ibu Menyusu:".. kulit menjadi cantik dan berseri semula..pengeluaran susu badan pun berkualiti.."


Jika baca entry harini para IBU MENYUSU mesti kata, "wow! BONUS dia dapat..susu banyak dan berkualiti, kulit pun cantik berseri.." Ini bukan hanya BONUS tetapi PACKAGE! Sebab rangkaian supplemen Shaklee yang membantu masalah penyusuan ibu-ibu semua memang PACKAGE! dan semestinya hasil yang anda akan dapat pun PACKAGE jugak.. Jadi jom kita baca testimoni beliau yang dipetik dari sini..

-------------------------------------------------------------------------------
Tiada kata yang dapat digambarkan melainkan kesyukuran dipanjatkan ke hadrat Ilahi kerana dikurniakan kesihatan tubuh badan yang sihat..Alhamdulillah..DIA telah membuka pintu hati me memilih produk kesihatan yang betul..supplement sebenarnya penting untuk support kekurangan yang sukar dicapai oleh tubuh kita..bukan mudah untuk kita kecapi semua khasiat yang seimbang dalam satu masa...itu pada me.. sebab bila waktu keje memang susah nak konsisten bab makan..nak gapai keseimbangan dalam piramid makanan cukup sukar...so..tindakan yang paling bijak me kira..supplement SHAKLEE merupakan pilihan yang paling tepat..selain dapat menjadikan kulit menjadi cantik dan berseri semula..pengeluaran susu badan pun berkualiti dan ada peningkatan...


stok SHAKLEE milikku.. 
Setelah eksperimen dilakukan terhadap diri sendiri..inilah yang me dapati..memang terdapat perubahan yang ketara pada susu perahan...tempoh Khaleef DF pun tak lame..mungkin dek kerana susu dah bertambah lemak so cepat je dia kenyang...Alhamdulillah...


Kiri: setelah pengambilan SHAKLEE & Kanan: sebelum

Jika kita tengok dalam Set Penyusuan yang diambil oleh Puan Keypochee, beliau tidak mengambil Alfalfa dan Vita-Lea (dalam Vita-Lea juga ada kandungan Alfalfa).
Alfalfa sudah terkenal sebagai makanan yang membanyakkan susu badan, namun terdapat ibu dan bayi yang tidak sesuai untuk mengambil Alfalfa, apa lagi dalam kuantiti yang banyak. ini kerana terdapat individu yang mengambil masa untuk‘serasi’ dengan herba. Ibu yang mengalami masalah ini dinasihatkan agar mengambil Alfalfa secara berperingkat.

Dan sebagai alternatif, Puan Keypochee telah meningkatkan pengambilan protein iaitu dengan mengambil ESP dan MealShake yang tinggi dengan protein.

Kenapa penting untuk ibu menyusu mengambil protein?
Kerana salah satu komposisi utama dalam susu ibu ialah protein. Kekurangan protein dalam tubuh akan mengganggu kuantiti dan kualiti susu yang terhasil.

Selain itu, beliau juga mengambil Lecithin bagi membantu penurunan berat badan. 
OmegaGuard juga berperanan untuk membakar lemak di samping membekalkan DHA untuk perkembangan otak si manja.

Manakala Performance Drink, ialah minuman penambah tenaga kerana sebagai seorang wanita yang sibuk, beliau memerlukan tenaga tambahan untuk kekal aktif bagi menjayakan penyusuan.


--------------------------------------------------------------------------------

Package kan..? haha.. sempena bulan Oktober ni, kami ada OFFER on Shaklee ESP, so memang TRIPPLE PACKAGE kalau u all nak beli.. ramai ibu menyusu yang rembat 2 tin terus untuk buat stok sebab HARGA MURAH GILLER dan Offer ESP ni jarang-jarang ada.. Jadi, ambil peluang ni untuk tingkatkan kualiti penyusuan anda.. Jom order..


Lots of Love..

Puan Lia [UmmiIrfan] 
Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      

*Click here to order.

**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.

>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini <<

Sukakan entri ini? Klik LIKE. :-)

1 comments:

ketikketok

idam cantik? cubalah resipi mudah fungus BBC MARDI Station hanya di MARDI Station CH

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in