Monday, October 15, 2012

TESTIMONI Ibu Menyusu ~ ESP + MEALSHAKES dapat KEEP AWAY from breakfast lelemak gitu..

Morning Lovely Darlingss! Hujan rahmat dipagi hari.. AlhamduLILLAH.. so, how's your weekend? Mine? really fantastic and teribbly exhausting! haha.. weekend memang full schedule.. well, that's answered why my blog has been hiatus for the weekend. hehe..Anyway, pagi ni nak share TESTIMONI seorang ibu menyusu dengan u all.. Saje jer kan, pepagi nak kasik korang semua terangkat dengan testimoni nih.. hehe.. Jom baca.. 


Banyaaaakkk dah rasanya testimoni ibu menyusu yang saya dah kongsikan di sini khusus untuk pembaca, peminat (eh? ade ker..? hehe..perasan cukup terer..hehe..), customers kami dan followers kami.. hmm.. terpulang pada u all nak nilaikan bagaimana.. Dalam testimoni ni yang paling menarik perhatian saya ada dua:
1. Puan Nor SANGAT SUKA ESP+Mealshakes sebab kata beliau, those two vitamins boleh keep away all the lelemak breakfast >> definitely boleh control berat badan you!
2. Dan menurut beliau, tak perlu risau pasal baby kena COLIC sebabnya Shaklee tidak mengandungi jamu-jamu yang menyebabkan baby colic >> terbayang her baby Amir Syahmi tengah senyum ceria, bahagia dan kenyaaangg.. 

Apalagi ibu-ibu menyusu sekalian, masih meneruskan perjuangan penyusuan kan? Jadi, jika ada masalah penyusuan, boleh mendapatkan Set Menyusu seperti Puan Nor ini.. TAPIIIII, sebenarnya supplemen tidaklah membanyakkan susu.. Supplement ni MEMBANTU ibu-ibu kekal sihat, bertenaga, tidak stress (kalo stress susu susah kuar kan? betul tak?), happy, ceria, takde sakit-sakit pinggang, etc, etc, .. Puan Nor juga mengamalkan set ini dengan penuh DISIPLIN dan KONSISTEN >> 2 KEY-WORD jika mahu berjaya dalam penyusuan dengan Shaklee << 
Pastinya, TIPS EXCLUSIVE diberikan kepada anda jika mendapatkan mana-mana set penyusuan dengan kami.. Yesss, EXCLUSIVE hanya untuk customer-customer kami sahaja..yang bukan tu kena beratur amik nombor lar yea.. haha..

Well, ESP is selling fast this month. Most customers saya ibu-ibu menyusu dah rembat 2-3 tin untuk buat stok..! Yelah, ESP batch yang ni expiry date Jun 2014.. dah tentu-tentu boleh tahan lama, dengan harga yang WOW! itu.. Jom dapatkannya EXCLUSIVELY hanya di UmmiIrfan.Com

Lots of Love..

Puan Lia [UmmiIrfan] 
Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      
Emel: rafaliah@yahoo.co.uk


*Click here to order.

**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.

 >> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini <<

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in