Wednesday, October 24, 2012

TESTIMONI: after 2 minggu consume ESP memang terasa ada perubahan..

Yezzaa... saya tahu ni mesti ada yang teruja dan ternanti-nanti nak baca testimoni skincare set kan? hahaha.. sabar, sabar.. saya sebenarnya pun teruja bila baca testimoni Cik Puan Hani ni.. Mari saya kongsikan bersama kalian semua...


As usual, the testimony speaksss..! Kalau anda go through testimoni ni, beliau ada mentioned yang beliau pernah consume Vitamin C dari brand lain bagai tu TAPI tak jadi apa-apa pun.. yelah, kita bila buat investment untuk kesihatan dan kecantikan kulit ni mestilah nak hasil yang terbaik kan..? Jadi, anda semua diluar sana hati-hati dengan Vitamin-vitamin yang rebranding ni.. kang menyesal tak sudahh..

Dan inilah set yang beliau ambil dan amalkan..


Masa masih ada lagi untuk anda grab set ini bersama-sama OFFER ESP! Jangan ketinggalan yea.. :-))

Lots of Love..

Puan Lia [UmmiIrfan] 
Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      
Emel: rafaliah@yahoo.co.uk


*Click here to order.

**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.

 >> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini <<

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in