Wednesday, October 31, 2012

Pemenang GIVEAWAY UmmiIrfan.Com Bulan Oktober 2012

AlhamduLILLAH.. akhirnya dapat jugak update blog. Saya pasti ramai yang ternanti-nanti siapakah pemenang GA bulan Oktober ini kan? Maaf kerana terlewat update atas sebab-sebab yang tak dapat dielakkan. Al-maklumlah...bulan Oktober tahun ni sangat-sangat bz.. 
Ok, seperti yang dijanjikan, saya hanya akan pilih SEORANG sahaja pemenang kalini yea.
Sebab bulan ni sangat SPECIAL, dengan ada OFFER SPECIAL, jadi saya pilih seorang sahaja yang SPECIAL untuk dinobatkan sebagai pemenang.

Ini dia pemenangnya >> Cik Nurul
Sebelum tu jom kita baca apa yang beliau kongsikan untuk tatapan anda semua..:-)


percayalah, produk Shaklee mampu memberi perubahan mengikut ape yg korg impi. InsyaAllah. tak caye? aku ade sikit bukti. heee *malu


ehh. nie before try set skincare selama sebulan. silalah nampak pelbagai bekasjerawat di situ. huuu

andd.. jengjengjengg!!

pehh.. takyah nak jengjengjeng sangat. bukan macam siti nurhaliza pon kau tu. *sedar diri

haa tapi engkorang fahmkan. nampak kan. bekas jerawat aku dah hilangg. n kulit seperti semakin licin. awww! matiklahhh puji diri sndri. haha
gotdit?gotdit? so,mohlahh try produk nie. and anda boleh dapatkan di blog ummiirfan nie!



Nak tahu lebih lanjut, klik link Cik Nurul tu.. :-))
Tahniah kepada Cik Nurul kerana memilih Shaklee dan dapat hasilnya.. :-) 


TAHNIAH kepada kepada Cik Nurul kerana terpilih sebagai pemenang! Dan kepada yang lain boleh cuba lagi next round punya GA naa... ;-)))

Terima kasih semuaa...:-)))

Keep on sharing, browsing and support UmmiIrfan.Com ya! (^__^)


Lots of Love..
UmmIrfan

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in