Tuesday, October 9, 2012

Nak kurus? dengan ESP pun bolehh... (^__^)

Sila senyum sampai ke telinga bila baca testimoni nih.. hehe.. YESs! Dengan ESP pun boleh kurus! Sebab apa? Sebab ESP adalah protin. Untuk mengawal berat badan atau men'gurus'kan diri kita sebenarnya memerlukan protin kerana protin dapat memanjangkan rasa kenyang maka dengan secara automatik kita boleh mengawal kadar pengambilan makanan. Dalam erti kata lain ESP membantu mengawal selera makan. Jom baca testimoni Pn Umi yang diextract dari EXCLUSIVE grup hanya untuk pelanggan-pelanggan kami sahaja.. ;-)


So, saya taknak cite panjang tentang ESP ni.. anda boleh baca kenapa pentingnya PROTIN dalam kehidupan harian kita dan juga kenapa ESP ni HOT STUFF dikalangan customer-customer UmmiIrfan.Com :-))

ESP ni jarang-jarang ada offer, offer yang ni pun dah setahun lebih baru ada balik.. so, memang ramai yang tunggu OFFER ESP ni... offer ni berakhir 31hb Oktober ni tau, jangan risau, ESP yang offer ni expiry date Jun 2014, so, boleh rembat 2-3tin sekaligus buat stok. Especially ibu-ibu menyusu tu kan, memang sangaaaattlahhh berbaloi buat stok ESP nih.. Oklah, nak g packing order ESP.. ;-))

kalau nak order hubungi saya yea.. harga OFFER ni, rugi tak dapatkannya.. ;-))

Lots of Love..

Puan Lia [UmmiIrfan] 
Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      


*Click here to order.

**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.

 >> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini <<


0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in