Thursday, October 18, 2012

Masalah Gastrik? Kini tidak lagi dengan Shaklee ESP (^_^)

Gastrik? Sakit giller hokkeyy..! Saya pun ada masalah gastrik. Memang berjaga-jaga je.. makan takleh lambat seminit pun, pastu bila dah terlambat makan, mulalah gastrik datang menyerang dan menyebabkan berhari-hari tak dapat buat kerja dengan baik. First day kena dah tentu-tentu takleh nak bangunlahh.. Bila tiba waktu Ramadhan, saya mesti sediakan ubat gastrik. Makan silap sikit, gastrik. Makan benda-benda berangin, laaagiiilahhh sakit gastrik tu melampaui batasan ketahanan diri yang tak berapa nak tahan ni.. Tapi, saya ni pelik lagi, kadang-kadang bila saya stress pun saya boleh kena gastrik! Tapi itu dululah.. sekarang tidak lagi sebab saya dah ada supplemen Shaklee dan saya dah jatuh chenta dengan Shaklee ESP!! ESP nilah 'penyelamat' saya untuk masalah gastrik saya dan kepada semua masalah luaran dan dalaman yang terdapat pada badan saya ni haa.. hehe.. 

Ramai dah cuba Shaklee ESP dan mengamalkannya, rata-rata mereka AMAT BERPUAS hati dengan kesan ESP ni pada kehidupan harian mereka.. Jadi, harini saya nak share satu testimoni yang dikongsikan di grup tertutup EXCLUSIVE hanya untuk pelanggan-pelanggan kami sahaja.. jom baca..



Persoalannya > Bagaimana ESP membantu ?

ESP merupakan sumber protein unggul daripada kacang soya merupakan sejenis tumbuhan yang tinggi sifat alkalinya yang dapat meneutralkan keasidan di dalam perut. Di samping itu, nutrien protein yang terkandung di dalam ESP sangat membantu membina sel-sel badan yang baru bagi menggantikan sel-sel lama yang telah rosak akibat hakisan oleh asik hidroklorik berikutan proses pecernaan makanan. 


Haa.. sekarang dah tahu dah kan caner ESP ni membantu masalah gastrik saya dan Pn Dilla ni.. dan saya YAKIN, ESP juga dapat membantu anda diluar sana yang mengalami masalah gastrik macam kami ni.. Ada masalah gastrik jangan tunggu lama-lama untuk mencari bantuan.. sampai bila nak bergantung pada ubat je kan kan? Makan ubat banyak sangat pun esok-esok efek buah pinggang lak.. laagiii susaahhh..! Perut nak pakai lama beb! tambahan pula kalau awak tu wanita. 

Jom hubungi saya untuk dapatkan ESP pada HARGA OFFER Bulan Oktober


Lots of Love..

Puan Lia [UmmiIrfan] 
Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      
Emel: rafaliah@yahoo.co.uk


*Click here to order.

**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.

 >> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini <<


0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in