Thursday, October 4, 2012

GIVEAWAY dari UmmiIrfan.Com


Sempena bulan kelahiran saya > Oktober ini, jadi saya nak buat GIVEAWAY untuk semua followers dan pengunjung-pengunjung UmmiIrfan.Com.. kepada anda followers dan visitors tegar blog saya ni terima kasih tak terhingga saya ucapkan, jadi, jom join GA kalini.. mana tau boleh dapat hadiah kan.. ;-)) Ok, cara nak join mudah saje..

1. GIVEAWAY ini akan diadakan SEMINGGU bermula hari ini, 4 Oktober 2012

2. Anda cuma perlu:
i) UPLOAD gambar di bawah dengan tajuk entry:  "Saya mahu KEKAL cantik dan sihat dengan Shaklee ESP. Jom dapatkannya pada DISKAUN HEBAT di UmmiIrfan.Com" 

ii) LINK balik entry ni gambar di bawah ni.
iii) Tinggalkan komen di entry ini setelah anda SHARE untuk kami membuat kunjungan balas. 

Mudah kan? 


TARIKH TUTUP: 10 Oktober 2012


CABUTAN akan dibuat pada: 13 Oktober 2012



Untuk kali ini, HADIAH yang ditawarkan bernilai RM100! 




Jom sertai sekarang! Mana tahu mungkin anda terpilih! :-))



Lots of Love..

Puan Lia [UmmiIrfan] 
Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      


*Click here to order.

**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.

 >> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini <<

10 comments:

ciknurul

akak takde buat di fanpage fb akak ye?

ciknurul
This comment has been removed by the author.
ciknurul

http://emaliasis.blogspot.com/2012/10/saya-mahu-kekal-cantik-dan-sihat-dengan.html

kak, dah join. selamat membaca. :)

gewecun
This comment has been removed by the author.
gewecun

me join ya..

http://gewecun-myhime.blogspot.com/2012/10/giveaway-dari-ummiirfancom.html

maceh2ysteyea 24

syiela

salam saya join juga ye.. terima kasih

http://semekarartie.blogspot.com/2012/10/giveaway-dari-ummiirfancom.html

izan mama mia

saya sertai jg,

http://gulahatimama.blogspot.com/2012/10/saya-mahu-kekal-cantik-dan-sihat-dengan.html

twins mom

http://twinsmfka-shafa.blogspot.com/2012/10/saya-mahu-kekal-cantik-dan-sihat-dengan.html

me join too... tq....

Nazayiena

Join juga....
http://nazayiena76blogspotcom.blogspot.com/2012/10/saya-mahu-kekal-cantik-dan-sihat-dengan.html

IntaNBerliaN

Ibu Alisha dah join..

http://intanberliangacontest.blogspot.com/2012/10/saya-mahu-kekal-cantik-dan-sihat-dengan.html

TQVM

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in