Monday, October 8, 2012

Anda Ibu Hamil? Masalah perut kembung? Jom baca TESTIMONI seorang ibu hamil yang mengambil Shaklee ESP ni..

AlhamduLILLAH... semuanya berjalan lancar weekend lepas.. dan malam tadi kami selamat tiba di rumah sebab weekend baru ni ada kenduri di kampung. Bila time kenduri ni mulalah perut rasa tak sedap kan, yelah, makan macam-macam.. hehe.. maka dengan  bahagianya saya pun minumlah segelas ESP sebelum tidur.. AlhamduLILLAH, perut rasa selesa sangat lepas minum tu.. Dan pagini saya baca-baca testimoni ni EXCLUSIVE grup kami di SGL, terlihat satu testimoni seorang ibu hamil yang mengalami masalah perut kembung dan mengambil ESP.. jom baca testimoni beliau (oh ya, boleh klik gambar utk besarkan ehh..)


ESP ni TIDAK MENGANDUNGI LAKTOSA dan KOLESTROL, jadi bila perut rasa tak sedap tu memang SESUAI SANGAT amik ESP ni.. ESP akan legakan ketidakselesaan perut. Untuk pengetahuan semua, minggu lepas sahaja 30 canister ESP dah liciiinnnnnnnnn...! Yes! Memang SUPER DOOPER HOT sales ESP kalini kat UmmiIrfan.Com sebab HARGA OFFERnya. Dan further reduction jika anda mengambil 2 canister ESP sekaligus. 

Untuk ibu-ibu hamil saya juga mengesyorkan anda mengambil ESP ini bersama-sama Vitalea, Vitamin C, Bcomplex dan Ostematrix. Inilah set lengkap untuk ibu-ibu hamil dan set ini boleh diteruskan sehingga dalam fasa penyusuan. Jadi, tak salah kita invest untuk kesihatan kita dan dalam pada masa yang sama perkembangan bayi dalam kandungan juga sihat dan terjamin. InshaALLAH.. ramai pelanggan-pelanggan saya ibu hamil yang ada masalah seperti di atas, hb rendah, morning sickness mengambil set ini dan feedback daripada mereka semua adalah ZERO COMPLAINT. Dan pastinya saya bekalkan ibu-ibu hamil dan ibu-ibu menyusu ni dengan TIPS EXCLUSIVE. Haaa.. kalau nak tahu TIPS EXCLUSIVE kenalah dapatkan set ni daripada saya yea.. ;-)

Oklah nak breakfast dengan ESP! 


Lots of Love..

Puan Lia [UmmiIrfan] 
Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      


*Click here to order.

**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.

 >> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini <<

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in