Wednesday, October 31, 2012

Pemenang GIVEAWAY UmmiIrfan.Com Bulan Oktober 2012

AlhamduLILLAH.. akhirnya dapat jugak update blog. Saya pasti ramai yang ternanti-nanti siapakah pemenang GA bulan Oktober ini kan? Maaf kerana terlewat update atas sebab-sebab yang tak dapat dielakkan. Al-maklumlah...bulan Oktober tahun ni sangat-sangat bz.. 
Ok, seperti yang dijanjikan, saya hanya akan pilih SEORANG sahaja pemenang kalini yea.
Sebab bulan ni sangat SPECIAL, dengan ada OFFER SPECIAL, jadi saya pilih seorang sahaja yang SPECIAL untuk dinobatkan sebagai pemenang.

Ini dia pemenangnya >> Cik Nurul
Sebelum tu jom kita baca apa yang beliau kongsikan untuk tatapan anda semua..:-)


percayalah, produk Shaklee mampu memberi perubahan mengikut ape yg korg impi. InsyaAllah. tak caye? aku ade sikit bukti. heee *malu


ehh. nie before try set skincare selama sebulan. silalah nampak pelbagai bekasjerawat di situ. huuu

andd.. jengjengjengg!!

pehh.. takyah nak jengjengjeng sangat. bukan macam siti nurhaliza pon kau tu. *sedar diri

haa tapi engkorang fahmkan. nampak kan. bekas jerawat aku dah hilangg. n kulit seperti semakin licin. awww! matiklahhh puji diri sndri. haha
gotdit?gotdit? so,mohlahh try produk nie. and anda boleh dapatkan di blog ummiirfan nie!



Nak tahu lebih lanjut, klik link Cik Nurul tu.. :-))
Tahniah kepada Cik Nurul kerana memilih Shaklee dan dapat hasilnya.. :-) 


TAHNIAH kepada kepada Cik Nurul kerana terpilih sebagai pemenang! Dan kepada yang lain boleh cuba lagi next round punya GA naa... ;-)))

Terima kasih semuaa...:-)))

Keep on sharing, browsing and support UmmiIrfan.Com ya! (^__^)


Lots of Love..
UmmIrfan

Saturday, October 27, 2012

Tinggal 4 HARI SAHAJA LAGI untuk anda mendapatkan OFFER ESP ini!

Yes My Dear Darlings semuaa... Tinggal 4 hari sahaja lagi untuk anda grab OFFER ESP ini. 


Siapa yang perlukan ESP ini? Basically tengok gambar kat bawah ni dah tau dah semua golongan memerlukan ESP ini kerana protin adalah ASAS kepada struktur tubuh badan kita. Setiap 21 hari sel-sel tubuh badan kita ni perlu ditukar ganti, jadi, jika kita tidak mendapatkan PROTIN YANG BERKUALITI, masakan kita akan mendapat sel yang sihat, betul tak?



>> nak KURUS- ESP mengawal selera makan

>> nak PUASA- ESP memberi rasa kenyang lebih lama, membekalkan tenaga sepanjang hari

>> nak PERCEPATKAN PENGHASILAN SUSU IBU-ESP membantu mempercepatkan penghasilan susu

>> nak CANTIK- ESP menggebu, melicin dan menganjalkan kulit

>> nak SIHAT- ESP menyihatkan tubuh keseluruhannya.

>> kalau PREGNANT- ESP menguatkan rahim untuk pembentukan otot baby

>> NAK PREGNANT- ESP memelihara dan memulihara rahim dan membekalkan tenaga untuk si ibu
 

ESP juga BAGUS untuk mereka yang ada masalah DIABETES dan KOLESTROL TINGGI. Ini kerana tahap glisemik indeks yang rendah melepaskan gula ke dalam sistem secara perlahan.  Maka dengan ini dapat mengekalkan tahap gula dalam darah yang rendah dan ini amat penting bagi mengurangkan berat badan dan kesihatan dalam jangkamasa panjang.

Boleh klik di sini untuk baca testimoni-testimoni yang telah saya kongsikan.. 

Jangan lepaskan peluang yang jarang-jarang sekali ada ni. Jom kita teruskan misi sehat dan chantek bersama-sama Shaklee! (^_^)

Lots of Love..

Puan Lia [UmmiIrfan] 
Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      
Emel: rafaliah@yahoo.co.uk


*Click here to order.

**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.

 >> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini <<

Wednesday, October 24, 2012

TESTIMONI: after 2 minggu consume ESP memang terasa ada perubahan..

Yezzaa... saya tahu ni mesti ada yang teruja dan ternanti-nanti nak baca testimoni skincare set kan? hahaha.. sabar, sabar.. saya sebenarnya pun teruja bila baca testimoni Cik Puan Hani ni.. Mari saya kongsikan bersama kalian semua...


As usual, the testimony speaksss..! Kalau anda go through testimoni ni, beliau ada mentioned yang beliau pernah consume Vitamin C dari brand lain bagai tu TAPI tak jadi apa-apa pun.. yelah, kita bila buat investment untuk kesihatan dan kecantikan kulit ni mestilah nak hasil yang terbaik kan..? Jadi, anda semua diluar sana hati-hati dengan Vitamin-vitamin yang rebranding ni.. kang menyesal tak sudahh..

Dan inilah set yang beliau ambil dan amalkan..


Masa masih ada lagi untuk anda grab set ini bersama-sama OFFER ESP! Jangan ketinggalan yea.. :-))

Lots of Love..

Puan Lia [UmmiIrfan] 
Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      
Emel: rafaliah@yahoo.co.uk


*Click here to order.

**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.

 >> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini <<

Tuesday, October 23, 2012

MITOS dan FAKTA tentang soya

As-Salam semuaa... apa kabar anda hari ini? AlhamduLILLAH, saya kembali bertugas seperti biasa setelah 3 hari berturut-turut schedule ketat menjalankan tanggungjawab sebagai seorang kakak kepada 2 orang adik lelaki. haha.. sorang berkonvo di UTeM dan sorang lagi selamat bertunang. Penat memang penat, tapi saya puas sebab dapat memberikan yang terbaik untuk mereka berdua dan tentulah kepada ibu bapa saya juga. Sebenarnya harini sedang carik momentum balik nih.. hehe.. maklumlah 3hari all-out tanpa online. So, harini saya nak share MITOS dan FAKTA tentang soya yang ramai kita diluar sana yang keliru. 

Disebabkan ramai yang cakap SOYA tak baguslah, SOYA ni boleh buat baby boy jadi girl lar, SOYA ni tak bagus macam susu lembu etc etc.. macam-macam MITOS tentang SOYA ni.. Ternyata SEMUA ITU PALSU! So, untuk nak clearkan tanggapan anda semua, jom baca MYTHS and FACT about SOY PROTEIN. (sila klik gambar untuk zoom)



Itu dia MITOS dan FAKTA tentang SOYA. Ini diterangkan secara general untuk anda membuat pilihan soya protin yang berkenan di hati irregardless apapun brand yang anda pilih. Pilihan saya PASTINYA Shaklee ESP ~ Our BEST SELLER irregardless promo ataupun tidak. haha.. memang HOTTEST STUFF di UmmiIrfan.Com ni.

Yes My Lovely Darlings semuaaa.. OFFER ESP masih berlangsung dan akan berakhir 31hb Oktober ini. Jadi jangan lepaskan peluang untuk mendapatkan OFFER ESP ini yea! 

Lots of Love..

Puan Lia [UmmiIrfan] 
Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      
Emel: rafaliah@yahoo.co.uk


*Click here to order.

**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.

 >> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini <<


Saturday, October 20, 2012

Inginkan kulit Cerah Berseri? Cubalah ESP + Vitamin C + Kolagen!


1) ESP menjadikan kulit muka cantik, halus,gebu dan berseri
2) ESP menganjalkan semula payudara yang kendur dan mengembalikan kecantikkan payudara anda
3) ESP memberi tenaga, badan semakin sihat dan kurang letih
4) Bagi ibu-ibu yang menyusukan anak, ESP sangat-sangat membantu menghasilkan susu dengan lebih cepat dan merupakan salah satu mil
kbooster yang hebat
5) ESP juga membantu menghasilkan susu yang lebih pekat dan berkrim, kesannya bayi anda akan cepat kenyang dan kurang meragam
6) Bagi ibu-ibu mengandung, ESP membantu perkembangan fetus dan memastikan kesihatan ibu di tahap optimum
7) Cepat kenyang dan membantu dalam pegurusan berat badan.
8) Berupaya menghilangkan parut jerawat di muka, kerana terjadinya parut akibat kekurangan protein unuk membentuk sel baru dan menyingkirkan sel kulit mati
9) Berkesan mengurangkan eczema dan masalah kulit
 

So those yang ade masalah kulit kusam, jerawat yang tak pernah nak reda2 lets amalkan ESP.. Pasti puas hati..

Jom dapatkan ESP pada HARGA OFFER Bulan Oktober. Ehh.. ramai dah booked tau, siap booked 2-3 tin terus untuk buat stok. Expired date pun Jun 2014. Kalau terlambat, lepas ni harganya back to retail price rm150. 

Lots of Love..

Puan Lia [UmmiIrfan] 
Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      
Emel: rafaliah@yahoo.co.uk


*Click here to order.

**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.

 >> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini <<

Thursday, October 18, 2012

Masalah Gastrik? Kini tidak lagi dengan Shaklee ESP (^_^)

Gastrik? Sakit giller hokkeyy..! Saya pun ada masalah gastrik. Memang berjaga-jaga je.. makan takleh lambat seminit pun, pastu bila dah terlambat makan, mulalah gastrik datang menyerang dan menyebabkan berhari-hari tak dapat buat kerja dengan baik. First day kena dah tentu-tentu takleh nak bangunlahh.. Bila tiba waktu Ramadhan, saya mesti sediakan ubat gastrik. Makan silap sikit, gastrik. Makan benda-benda berangin, laaagiiilahhh sakit gastrik tu melampaui batasan ketahanan diri yang tak berapa nak tahan ni.. Tapi, saya ni pelik lagi, kadang-kadang bila saya stress pun saya boleh kena gastrik! Tapi itu dululah.. sekarang tidak lagi sebab saya dah ada supplemen Shaklee dan saya dah jatuh chenta dengan Shaklee ESP!! ESP nilah 'penyelamat' saya untuk masalah gastrik saya dan kepada semua masalah luaran dan dalaman yang terdapat pada badan saya ni haa.. hehe.. 

Ramai dah cuba Shaklee ESP dan mengamalkannya, rata-rata mereka AMAT BERPUAS hati dengan kesan ESP ni pada kehidupan harian mereka.. Jadi, harini saya nak share satu testimoni yang dikongsikan di grup tertutup EXCLUSIVE hanya untuk pelanggan-pelanggan kami sahaja.. jom baca..



Persoalannya > Bagaimana ESP membantu ?

ESP merupakan sumber protein unggul daripada kacang soya merupakan sejenis tumbuhan yang tinggi sifat alkalinya yang dapat meneutralkan keasidan di dalam perut. Di samping itu, nutrien protein yang terkandung di dalam ESP sangat membantu membina sel-sel badan yang baru bagi menggantikan sel-sel lama yang telah rosak akibat hakisan oleh asik hidroklorik berikutan proses pecernaan makanan. 


Haa.. sekarang dah tahu dah kan caner ESP ni membantu masalah gastrik saya dan Pn Dilla ni.. dan saya YAKIN, ESP juga dapat membantu anda diluar sana yang mengalami masalah gastrik macam kami ni.. Ada masalah gastrik jangan tunggu lama-lama untuk mencari bantuan.. sampai bila nak bergantung pada ubat je kan kan? Makan ubat banyak sangat pun esok-esok efek buah pinggang lak.. laagiii susaahhh..! Perut nak pakai lama beb! tambahan pula kalau awak tu wanita. 

Jom hubungi saya untuk dapatkan ESP pada HARGA OFFER Bulan Oktober


Lots of Love..

Puan Lia [UmmiIrfan] 
Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      
Emel: rafaliah@yahoo.co.uk


*Click here to order.

**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.

 >> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini <<


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Kota Warisan, Dengkil, Bandar Baru Salak Tinggi dan KLIA. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in