Tuesday, September 25, 2012

TESTIMONI : nampak kesan dalam masa 2 minggu lepas amalkan Shaklee.

Actually dah lama nak share testimoni nih.. Cer tengok wajah cik adik Wajihah ni.. Comel kan? Sampai ada yang kata beliau amik gambar guna 'camera trick' lar, duduk bawah cahaya lampu yang terang amatlar.. etc etc.. Haa.. itu adalah bunyi-bunyi JELES hokkey..! Haha.. Jom kita baca testimoni beliau ni.. Oh ya! Sila klik gambor tu untuk lihat dengan lebih jelas..  (photo credit to Yati Omar)





Apa yang beliau ambil? Adik Wajihah kita ni ambil:
BComplex - "B" for Beauty, berfungsi untuk mengawal aktiviti kelenjar minyak pada wajah,  Selain itu, B Complex juga berfungsi sebagai anti-stress, haa.. bila kita stress mulalah berkerut2 muka kan, pastu berminyak-minyak muka ni haa..

Vitamin C - "C" for Collagen. Vitamin C berfungsi sebagai kolagen juga meningkatkan sistem imun badan.. bila badan kita sihat, wajah pun automatik nampak berseri kan? :-)

Vitamin E - Untuk awet muda, dan melindungi kulit wajah daripada pancaran sinaran UV yang merbahaya.. juga melindungi kulit daripada aktiviti radikal bebas yang boleh menyebabkan kanser kulit.

Omega Guard - Mengurangkan iritasi kulit wajah dan simptom PMS.. bila kita perempuan ni time period, mulalah hormon tak stable kan, pastu naik jerawat kat muka .. merah-merah macam siren ambulan kan.. Omega ni akan mengurangkan iritasi tersebut pada kulit wajah kita.. InshaALLAH..

Jadi, jika anda ingin kelihatan seperti adik Wajihah ni, jom dapatkan supplemen untuk kesihatan dan kecantikan kulit wajah.. Fulpek ni boleh consume up to 4 months! Sangat berbaloi-baloi.. 

Hubungi saya untuk mendapatkan set seperti adik Wajihah ni yea.. ;-)


Lots of Love..

Puan Lia [UmmiIrfan] 
Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      

*Click here to order.

**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.

>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini <<

Sukakan entri ini? Klik LIKE. :-)

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in