Wednesday, September 5, 2012

Shaklee ESP ~ Mari saya kongsikan TESTIMONI mereka..

Yezzaa... Sape tak kenal ESP kan.. memang BEST SELLER di UmmiIrfan.Com ni.. sape tak kenal, memang tak teruja bila saya nak berkongsi cerita tentang ESP.. sape dah kenal, mereka sahaja yang tahu apa yang saya ingin sampaikan ini.. hahaha.. tapi saya nak share KEHEBATAN ESP ni kepada semua..

Kenapa kita perlukan Protein setiap hari? Kerana PROTEIN merupakan ASAS dan MAKANAN kepada sel.
Protein penting untuk PEMBENTUKAN dan PEMBAHARUAN SEL, jadi bila sel SIHAT dan cukup ENERGY, PENYERAPAN nutrien adalah lebih OPTIMUM.

>> nak KURUS- ESP mengawal selera makan

>> nak PUASA- ESP memberi rasa kenyang lebih lama, membekalkan tenaga sepanjang hari

>> nak PERCEPATKAN PENGHASILAN SUSU IBU-ESP membantu mempercepatkan penghasilan susu

>> nak CANTIK- ESP menggebu, melicin dan menganjalkan kulit

>> nak SIHAT- ESP menyihatkan tubuh keseluruhannya.

>> kalau PREGNANT- ESP menguatkan rahim untuk pembentukan otot baby

>> NAK PREGNANT- ESP memelihara dan memulihara rahim dan membekalkan tenaga untuk si ibu

BEST KAN... Mestilah BEST! Kalau tak BEST, takkanlah setiap bulan average 20 tin mesti LICIINNN..! :-))
Jom saya share TESTIMONI mereka yang teruja dengan kehebatan ESP ni..



Anda teruja? Sila teruja hokkey..! haha.. ESP ni boleh dikira MULTITASKING vitamin..! Saya pun setiap hari mesti ambil, sehari sekali.. Jika anda nak rasa double keterujaan, mari baca TESTIMONi ni lak.. ;-))


Jika anda ingin mendapatkan ESP ini atau ingin mengetahui jadual mkn, dan tips ekslusif serta option supplemen bersesuaian dengan bajet anda,  sila emel saya di rafaliah@yahoo.co.uk atau contact saya di talian             012 2541296       atau PM di Facebook page UmmiIrfan Online Shoppe.

Lots of Love..

Puan Lia [UmmiIrfan] 
Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      



*Click here to order.

**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.

 >> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini <<

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in