Tuesday, September 11, 2012

Penjagaan Kulit Wajah ~ Enfuselle

Oh yess, ingat tak dulu saya pernah share testimoni saya sendiri bila saya pakai penjagaan kulit wajah luaran Nutriwhite.. haha.. sekarang, saya cuba Enfuselle lak.. bukan sebab Nutriwhite tak best ke ape kan.. memang best, muka jadi putih berseri-seri.. cuma saje nak tukar Enfuselle Set lakk.. bolehlar share dengan u all followers setia UmmiIrfan.Com ni kan.. later on u all boleh decide sendiri nak guna Nutriwhite or Enfuselle, tapi pada saya yang dah 5hari guna Enfuselle ni memang puas hati giller! Jerawat-jerawat halus tu mengecut dan muka rasa soft and moist. Actually, Enfuselle Set ni ada 2 jenis ~ 1 untuk kulit berminyak dan lagi 1 untuk kulit kering. Saya guna yang Normal ~ Oily Skin tu.. saya amik yang basic je >> Cleanser >> Toner >> Moisturizer. 



1. Purifying Cleansing Gel
Gel berbusa bertindak dengan lembut untuk menyingkirkan bahan pencemaran, mekap dan minyak berlebihan.
  • Bahan-bahan khas serta tambahan Vitamin E menjadikan kulit terasa segar dan lembut
  • Mencerahkan tona kulit
  • pH yang seimbang
  • Hipoalergenik
2. Purifying Toner
Dengan Tiga Tindakan Untuk Menghentikan Kerosakan Pro-Oksida
Purifying Toner merangsang dan menyegarkan kulit sebagai persediaan rawatan Enfuselle.
  • Terbukti secara klinikal
  • Meneutralkan kerosakan sel akibat tindak balas kulit dengan besi dalam air paip
  • pH yang seimbang
  • Menyegarkan dan memperhalus kulit dengan ekstrak likoris, ginseng dan witch hazel
  • Meminimumkan kemunculan liang-liang yang besar pada kulit
  • Membantu mengawal kulit berminyak
  • Hipoalergenik
3. Balancing Moisturizer
Formula Ringkas untuk Menyubur dan Melembapkan Kulit
Formula yang ringkas, tidak berminyak dan mampu mengawal pengeluaran minyak pada wajah bertindak dengan membekalkan kelembapan segera yang kulit anda perlukan bagi menjadikan wajah kelihatan halus serta tidak berkilat.
Terbukti secara klinikal:
  • 146% peningkatan keanjalan kulit dalam masa 28 hari
  • 268% pengurangan garis-garis halus dalam masa 28 hari
  • 173% pengurangan kedutan pada kulit dalam masa 28 hari
  • Membantu mengembalikan keseimbangan minyak pada kulit
  • Hipoalergenik

sumber: Shaklee Malaysia Website

Apa PERBEZAAN SHAKLEE berbanding yang lain?
~ berasaskan nutrien
~ terbukti secara klinikal
~ 7 paten
~ diuji oleh Pakar Dermatologi
~ Sentiasa TIDAK menimbulkan ALAHAN
~ pH seimbang
~ tidak diuji pada haiwan

Dirumuskan:
TANPA Parabens
TANPA Natrium lauril sulfat atau natrium lauret sulfat
TANPA Propilena glikol
TANPA Penghasilan daripada haiwan atau produk sampingan daripada haiwan
TANPA Minyak mineral atau petroleum
TANPA FD&C atau pewarna
TANPA Ftalat
TANPA 1,4 -dioksana

>> Enfuselle Skin Care ~ Berusia sebelum waktunya. Kelihatan 10 tahun lebih muda<<

Haaa.. tu tagline dia.. nak rasa LEBIH MUDA, lebih menawan, jom try Enfuselle Skin Care Set yang MAMPU milik ni.. SANGAT-SANGAT mampu lah! i tell u.. ;-))


Lots of Love..

Puan Lia [UmmiIrfan] 
Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      



*Click here to order.

**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.

>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini <<

Sukakan entri ini? Klik LIKE. :-)

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in