Wednesday, September 12, 2012

Masalah sendi? Kenapa tidak cuba Advanced Joint Health Tablet? Jom saya share TESTIMONI saya sendiri..(^_^)

Oh yess.. selain Shaklee Collagen Powder, ada lagi satu produk yang Shaklee launched bersama-sama dengan Collagen ni.. iaitu Shaklee Advanced Joint Health Tablet. Actually dah lama saya nak kongsikan testimoni ni, tapi asyik tertangguh je.. tatau lar kenapa yea.. agaknya saya menunggu perfect time for sharing kott.. hahaha.. takdelah, memang tak sempat-sempat.. tu yang baru harini nak share tu.. kalau u all baca entry ni saya memang dah amik Advanced Joint Tablet ni sejak June 2012 haritu..hinggalah ke harini.. Jom baca testimoni saya.. entry ni panjang sikit, so kenalah luangkan sikit masa nak go thru'.. ;-)

AJT First Day (21st June 2012):
Saya nak share pengalaman saya makan Advanced Joint Tablet (AJT), walaupun baru sekali makan (malam tadi), kesannya memang menakjubkan. Dah 2-3hari kaki saya sakit especially kat pelipat lutut tu kan..memang sakit ya amat. Bila nak duduk antara dua sujud, sakitnya ALLAH je yang tahu..tu yang makan AJT tu, sebab dalam buku kecik tu ada bagitau boleh bantu sendi2 dan tulang rawan..and AJT ni best taken with Ostematrix. So, saya amik both sekaligus. 2 bj AJT, 2 bj Oste before sleep. Wahh! penangan lepas amik memang saya takleh nak tidur lena, maybe "short term healing crisis". Minum air banyak before sleep, sudahnya saya asyik ke toilet dan nak dijadikan cerita, 2-3hari ni pun saya batuk2..lepas makan AJT n Oste tu, saya tak batuk dah malam tadi. Gi toilet buang air sekali dengan kahak2 pun keluar (yg ni kena buat study lak apa significant function AJT n Oste ni boleh buangkan kahak..huhu..). Nak kira bangun berapa kali ke toilet tu saya pun tak pasti. Sudahnya kol 4 pagi tadi baru dapat lena. Bangun kol 6 pagi tadi, solat Subuh, MASHA-ALLAH! pelipat lutut saya tak sakit langsung!! serius tak tipu..AlhamduLILLAH, badan rasa lebih ringan bila bangun tidur, jauh lebih ringan daripada saya consume Oste tetiap malam before this.

AJT after 5 days (26th June 2012):
Woohoo! memang AJT the best! i konsisten makan ajt+oste harini dah masuk hari ke-6, serius kesan dia lain macam..segala2nya lancar..haha..bila cakap pasal segala2nya lancar..yea segala2nyalahh.. kalo u all ada problem sembelit amik oste (ni utk sape2 taknak amik alfalfa/herblax kan), amik sekali dgn AJT ni membantu..angin satu badan pun hilang..i rasa melayang2 je badan bangun pagi..dahler kurus kering..hahahaha..memang rasa best badan..takde lenguh2, pelipat lutut yang sakit haritu after 3 days totally hilang..ALhamduLILLAH..part badan or sendi2 yang selalu sakit, lenguh tu akan hilang..inshaALLAH..

Ok itu apa yang saya rasa after 5 days dengan AJT ni.. actually, saya tak amik AJT alone, saya amik bersama-sama dengan Ostematrix. Sebab apa? Sebab dalam booklet AJT ni, Shaklee rekomen amik bersama-sama Ostematrix untuk kesan yang optimum. So saya pun try.. memang best.. sekarang ni, ringan betul rasa badan, melayang-layang je rasanya.. hahaha..

Jom kita baca sikit tentang AJT ni..

Menyokong Kesihatan Sendi Berpanjangan

Shaklee Advanced Joint Health Tablet ialah satu formulasi proprietari yang menampilkan kombinasi bahan-bahan yang amat berkesan, yang dapat menyokong pergerakan, kelenturan sendi dan fungsi sendi yang sihat. Ia dihasilkan dari ramuan aktif yang bertindak dengan pantas bagi menyokong makanan kesihatan yang diperlukan oleh sendisendi. 

Shaklee Advanced Joint Health Tablet mengandungi ekstrak unique Boswellia aktif dengan paten tertunda, ekstrak Jagung dan nutrien penting lain termasuk Zink, Tembaga, Mangan dan Vitamin C untuk membantu meningkatkan keselesaan sendi dan pergerakan. Dengan menggunakan tumbuhan dan bahan-bahan berasaskan mineral, Shaklee Advanced Joint Health Tablet ialah formula sayur-sayuran 100%.



ISTIMEWANYA Advanced Joint Health Tablet ni ianya adalah CHONDROITIN FREE ~ maksudnya mereka yang ada masalah gout atau yang alergik dengan seafood, boleh ambil Joint Tablet ni..NO problem at all.. Abah saya pun ada masalah gout ambil Joint Tablet ni dah 3 bulan.. AlhamduLILLAH, makin sihat.. dah 2 kali repeat Joint Tablet ni.. 

Perfect Gift for myself and my parents! and for YOURSELF and YOUR PARENTS TOO! (^_^)

Jika anda ingin mengetahui jadual mkn, dan tips ekslusif serta option supplemen bersesuaian dengan bajet anda,  sila emel saya di rafaliah@yahoo.co.uk atau contact saya di talian             012 2541296       atau PM di Facebook page UmmiIrfan Online Shoppe.

Lots of Love..

Puan Lia [UmmiIrfan] 
Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      



*Click here to order.

**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.

>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini <<

Sukakan entri ini? Klik LIKE. :-)

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in