Friday, September 28, 2012

TESTIMONI: ESP membantu masalah pedih ulu hati dan masalah sakit tumit

Bila saya bukak cite pasal ESP, mesti semua dah ternanti-nanti apa yang saya ingin kongsikan .. hehe.. pelanggan-pelanggan UmmiIrfan.Com ni dah sememangnya tahu KEHEBATAN dan KEISTIMEWAAN Shaklee ESP ni.. ESP menjadi 'chenta hati' saya sejak setahun lebih dulu kerana BANYAAKKK masalah pada diri saya ni memang dibantu oleh ESP.. masalah gastrik, kulit kusam, badan lesu tak bermaya, parut-parut jerawat lama, macam-macam lagilah.. itulah sebabnya saya suka kongsikan apa-apa sahaja yang berkenaan ESP ni dengan anda semua.. Dan harini saya nak kongsikan TESTIMONI mereka yang mengamalkan Shaklee ESP..

Masalah pedih ulu hati


Membantu ibu sakit tumit kaki


Sedikit info tentang Shaklee ESP:
Shaklee adalah syarikat pertama yang mewujudkan suplemen protein berasaskan kacang soya. Sebenarnya, pengasingan soya pertama yang pernah dihasilkan adalah dicipta oleh Dr. Forest C. Shaklee pada tahun 1970an. Selang beberapa tahun kemudian, beberapa ujian klinikal telah membuktikan apa yang ditemui oleh Dr. Shaklee sebelumnya iaitu protein soya merupakan sebuah blok binaan utama bagi membina kesihatan jangka panjang.

Apa yang MEMBEZAKAN Shaklee ESP dengan soya protin yang lain di pasaran?

Sesetengah protein soya diproses dengan alkohol. Cara pemprosesan ini bukan sahaja menghilangkan isoflavon yang bermanfaat, malah membentuk kontaminasi bersilang dengan bahan-bahan kimia yang digunakan dalam pemprosesan. Energizing Soy Protein dicuci dengan air untuk mengekalkan isoflavon genistin dan daidzin yang kritikal demi membekalkan anda dengan keseluruhan kebaikan soya.

Baca lebih lanjut disini.

Siapa lagi yang perlukan Shaklee ESP ni?
Pelajar dan pekerja atau individu dewasa : As energy booster (kalau minum pagi2 tu.terasa energetic dan tak rasa lapar sangat.. so bonuslah for weight management).

Lelaki : Protect from any disease (heart,cancer,etc).

Ibu mengandung : For a healthier pregnancy- well grown fetus ; membantu mengurangkan ketakselesaan ketika hamil.

Ibu yang menyusu: Membantu menggalakan dan mengekalkan pengeluaran susu . Dan yg bestnya, pengambilan ESP konsisten sepanjang penyusuan susu ibu,dapat membantu pekembangan fizikal bayi secara sihat.

Wanita: Keanjalan kulit.. Awet muda gitu..… 

Inilah sebabnya ramai pelanggan saya mengatakan Shaklee ESP ialah MULTITASKING supplement! WAJIB ada satu canister di rumah.. Satu canister boleh consume up to 3-4 months dan untuk ibu-ibu menyusu boleh consume 2.5bulan.. JIMAT dan BERBALOI-BALOI.. 

Hubungi saya untuk mendapatkan Shaklee ESP ni yea.. ;-)

Lots of Love..

Puan Lia [UmmiIrfan] 
Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      


*Click here to order.

**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.

>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini <<

Sukakan entri ini? Klik LIKE. :-)

Thursday, September 27, 2012

TESTIMONI Ibu Hamil ~ Morning Sickness semakin berkurang dengan Shaklee Mealshakes

Ibu hamil dan morning sickness memang tak dapat dipisahkan. Saya dulu masa hamilkan Irfan pun 4 bulan morning sickness yang sangat teruk. Tapi masa tu tak kenal dengan Shaklee lagi.. (rugi, rugi..) Saya juga pernah terbaca satu artikel yang mengatakan jika kita menghadapi morning sickness yang teruk, salah satu faktornya ialah badan kita kekurangan nutrien. Jadi, kalau kalini saya pregnant lagi, (moga-moga..doa jelah yea..), saya pasti saya lengkapkan diri dengan semua vitamin-vitamin Shaklee ni supaya tak lalui morning sickness lagi.. InshaALLAH, dengan izin ALLAH jua hendakNYA... :-)) Oklah, harini saya nak share satu testimoni ibu hamil yang mengamalkan Shaklee Mealshakes dan alhamduLILLAH, morning sickness beliau semakin berkurangan.. 

------------------------------------------------------------------------------

"Salam. Nak bagi testi mealshake ni.HIDE NAMA I ek.

Actually beli mealshake ni sebab nak jaga kulit muka. Preggy this time kulit memang banyak gile jerawat. 

Tapi yang pelik from day 1 makan mealshake with air kosong early morning B4 breakfast i dah tersangat-sangat kurang muntah

Fyi I kalau pregnant memang tersangat teruk muntah dari bangun tido hingga nak tido malam. Kire all day and nite sickness. Memang rasa pelik gile. 

After day 4 je today baru percaya and bagi testi. Syukur Alhamdulillah sangat-sangat. Cuma malam kadang2 muntah la gak tapi sangat kurang. Plus asyik lapar lepas makan mealshake. Hope x gemuk. Cume niat asal utk kulit blum nampk lagi kesan +ve nye. TQ tuty intro mealshake kat i. Ni yg tergoda nak berpantgan dengan shaklee nanti."

-----------------------------------------------------------------------------------------------------




Apa itu Mealshake? Apakah kandungannya dan perbezaannya?
Meal Shakes Shaklee merupakan sumber protein dengan vitamin dan mineral tambahan.  Ia menyediakan jumlah yang seimbang bagi setiap sembilan asid amino yang diperlukan oleh tubuh untuk tumbesaran dan perlindungan yang baik.  Dan lagi, Meal Shakes Shaklee mengandungi semua asid amino asli yang terdapat di dalam protein termasuk yang asid amino perlu dan juga tidak perlu.

Sekilas fakta tentang Meal Shakes Shaklee:

* Membekalkan sekurang-kurangnya 35% (atau lebih) Nilai Harian (Daily Value) bagi 19 vitamin dan mineral penting yang diperlukan oleh tubuh.
* Sumber yang kaya dengan kalsium, fibre dan protein.
* Pilihan terbaik rendah lemak dan rendah glisemik.
* Rasa French Vanilla yang enak (seperti aiskrim vanila), boleh diminum begitu sahaja atau dicampur dengan susu, atau minuman kegemaran.

Siapa yang sesuai mengambil Meal Shakes Shaklee?

* Kanak-kanak
* Ibu menyusu yang mahu menguruskan badan
* Ibu hamil yang mengalami alahan dan sukar untuk makan hidangan yang lengkap dan seimbang
* Mereka yang mengalami masalah untuk menelan vitamin dalam bentuk pil
* Warga tua


Nak cuba resepi Mealshake? Klik SINI..Yummyyy..!! (^__^)

Jika anda ingin mendapatkan Shaklee Mealshakes ini,  sila emel saya di rafaliah@yahoo.co.uk atau contact saya di talian             012 2541296       atau PM di Facebook page UmmiIrfan Online Shoppe.


Lots of Love..


Puan Lia [UmmiIrfan] 
Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      


*Click here to order.

**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.

>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini <<


Wednesday, September 26, 2012

OFFER SHAKLEE VIVIX tinggal 4 HARI SAHAJA LAGI!!

Yezzaa... Offer Shaklee Vivix tinggal 4 hari sahaja lagi... HARGA RETAIL dan HARGA OFFER beza banyaaakkkk... dalam rm100++, jadi kepada anda yang dah lama mengidamkan Shaklee Vivix ni, inilah MASA yang TERBAIK untuk merembat Shaklee Vivix.. dan dengan itu ingin saya kongsikan bersama anda petua cantik dan sihat si pelakon yang sweet ni ~ Ayu Raudhah..


ihsan: Iffah Anuar

Jom kita teruskan MISI CHANTEK dan SIHAT kita bersama Shaklee Vivix! (^__^)

Jika anda berminat utk mendapatkan VIVIX pada HARGA OFFER Bulan September, sila emel saya di rafaliah@yahoo.co.uk atau contact saya di talian             012 2541296       atau PM di Facebook page UmmiIrfan Online Shoppe.

Lots of Love..

Puan Lia [UmmiIrfan] 
Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      


*Click here to order.

**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.

 >> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini <<


Tuesday, September 25, 2012

TESTIMONI : nampak kesan dalam masa 2 minggu lepas amalkan Shaklee.

Actually dah lama nak share testimoni nih.. Cer tengok wajah cik adik Wajihah ni.. Comel kan? Sampai ada yang kata beliau amik gambar guna 'camera trick' lar, duduk bawah cahaya lampu yang terang amatlar.. etc etc.. Haa.. itu adalah bunyi-bunyi JELES hokkey..! Haha.. Jom kita baca testimoni beliau ni.. Oh ya! Sila klik gambor tu untuk lihat dengan lebih jelas..  (photo credit to Yati Omar)





Apa yang beliau ambil? Adik Wajihah kita ni ambil:
BComplex - "B" for Beauty, berfungsi untuk mengawal aktiviti kelenjar minyak pada wajah,  Selain itu, B Complex juga berfungsi sebagai anti-stress, haa.. bila kita stress mulalah berkerut2 muka kan, pastu berminyak-minyak muka ni haa..

Vitamin C - "C" for Collagen. Vitamin C berfungsi sebagai kolagen juga meningkatkan sistem imun badan.. bila badan kita sihat, wajah pun automatik nampak berseri kan? :-)

Vitamin E - Untuk awet muda, dan melindungi kulit wajah daripada pancaran sinaran UV yang merbahaya.. juga melindungi kulit daripada aktiviti radikal bebas yang boleh menyebabkan kanser kulit.

Omega Guard - Mengurangkan iritasi kulit wajah dan simptom PMS.. bila kita perempuan ni time period, mulalah hormon tak stable kan, pastu naik jerawat kat muka .. merah-merah macam siren ambulan kan.. Omega ni akan mengurangkan iritasi tersebut pada kulit wajah kita.. InshaALLAH..

Jadi, jika anda ingin kelihatan seperti adik Wajihah ni, jom dapatkan supplemen untuk kesihatan dan kecantikan kulit wajah.. Fulpek ni boleh consume up to 4 months! Sangat berbaloi-baloi.. 

Hubungi saya untuk mendapatkan set seperti adik Wajihah ni yea.. ;-)


Lots of Love..

Puan Lia [UmmiIrfan] 
Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      

*Click here to order.

**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.

>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini <<

Sukakan entri ini? Klik LIKE. :-)

Monday, September 24, 2012

Shaklee Collagen Powder ~ " wahh.. kulit Lia satu badan jadi lembut dan licin lah!"

Haha.. Actually dah lama nak share testimoni saya sendiri tentang Shaklee Collagen Powder ni, tapi baru harini berkesempatan.. Saya start amalkan Shaklee Collagen Powder ni sejak bulan puasa lepas (haaa.. kan dah kata lama dah..hehe..), dan selepas 7 hari, ini respons daripada suami saya sendiri, katanya,
" wahh.. kulit Lia satu badan jadi lembut dan licin lah!" 

Hahaha.. sape tak melompat sukaria bila suami sendiri yang memuji kan, haa..tu belum lagi komen-komen lain yang suami saya cakap (luar dan dalam) hokkeyy..! Yang ni kalau sape nak tau, kenalah PM saya, kita cite details kat PM, kat sini tempat public so tak sesuai nak sharing cite detail-detail luar dan dalam ni.. hahaha.. Nak baca testimoni yang lain-lain boleh klik kat sini..

Walaupun Shaklee Collagen Powder ni terbukti berkesan secara klinikal memberi 'improvement' pada kulit dalam masa 8 minggu, rata-rata customers saya yang mencuba berkata kesannya boleh dirasai selepas 5 - 7 hari. Jadi, kenapa mesti kolagen? tidak yang lain? Kerana supplemen kolagen membantu untuk MENJANA SEMULA SERAT KOLAGEN dan terus mengekalkan jalinan padu kolagen yang dikeluarkan di dalam lapisan-lapisan kulit yang lebih dalam. Ini membuatnya LEBIH TEGAP dan ANJAL. Kulit kelihatan LEBIH LICIN, LEBIH LEMBUT dan LEBIH MUDA. Kolagen juga membantu MENYUBURKAN RAMBUT di mana rambut LEBIH KUKUH, TEBAL dan BERSINAR.





Cukupkah HANYA mengambil KOLAGEN sahaja?

Jawapannya < YA >

Kerana KOLAGEN SHAKLEE mengandungi:
~ Ekstrak Pfaffia dan Ekstrak biji benih Camellia Japonica untuk MENGEKALKAN KELEMBAPAN KULIT >> berupaya untuk MENGEKALKAN sejumlah besar air/

~ Ekstrak kerang-kerangan, Elastin dari kolagen ikan, Lactobasitus acidophilus untuk MENGEKALKAN KEANJALAN KULIT 

~ Vitamin C sebagai ANTIOKSIDAN.

Dan tentunya Shaklee Collagen Powder ini adalah kolagen yang TERBAIK kerana ia memberikan 4000mg RSS Collagen dari sisik ikan merah laut dalam (>4000m kedalaman) >> sebab itulah ianya adalah PREMIUM COLLAGEN!

Dengan berat MOLEKUL 1000 Dalton, kolagen ini SANGAT MUDAH DISERAP oleh TUBUH BADAN untuk meningkatkan SINTESIS KOLAGEN di lapisan demis dengan lebih berkesan.

Collagen untuk kulit sahaja ke?
Oh TIDAAAKKK..

Sebenarnya KOLAGEN bukan sahaja untuk kulit, tetapi bagus untuk rambut, kuku, ligamen, tulang, otot, KESELURUHAN TUBUH BADAN. 

Bila KOLAGEN mula MENYUSUT?

Kolagen mula MENYUSUT sebaik sahaja kita mencecah 20's. 

Purata KEHILANGAN KOLAGEN dalam tubuh badan kita ialah 1-4g SETIAP HARI. 
Dan bila kita mencecah 30's, badan kita hanya ada ~35% kolagen dan KEHILANGAN 65% kolagen!

Wahh! BANYAAAKKNYAAA dah HILANG setiap hari JIKA tidak digantikan.

Agaknya masa korang baca entri ni pun KOLAGEN korang DAH MENYUSUT!

Haa.. apalagi yang ditunggu? Dah jom MINUM SHAKLEE COLLAGEN POWDER. Pada yang belum ada, jom order! Lepas tu kita boleh cite lebih lanjut tentang rahsia luaran dan dalaman yang mendapat pujian suami tu.. ahaks!

Lots of Love..

Puan Lia [UmmiIrfan] 
Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      



*Click here to order.

**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.

>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini <<

Sukakan entri ini? Klik LIKE. :-)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Kota Warisan, Dengkil, Bandar Baru Salak Tinggi dan KLIA. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in