Tuesday, August 7, 2012

TESTIMONI mereka yang telah mencuba Shaklee Collagen Powder ~ Haha..nilah penangan Shaklee Collagen Powder! :-))

Ingat tak bulan Jun lepas Shaklee ada launched their new product ~ Shaklee Collagen Powder.. Haaa.. kalau masih ingat, sebenarnya ramai yang dah cuba dan mereka berpuas hati dengan hasilnya! Jadi, harini saya nak share satu perkongsian menarik Puan Wan Fatihanum yang mengambil Shaklee Collagen Powder ni.. 


-------------------------------------------------------------------


Salam sahabat2 semua,
Arini nak share satu berita gembira. Sebelum ni saya tak penah share testimoni sendiri kat sini. Sebab hepi sangat so lbh baik share sini kan.
Memandangkan kolagen ...
adalah produk baru, so saya dgn bangganya rasa nak cuba. Saya amik collagen satu sachet setiap malam sebelum tido. Lepas seminggu amik, AMAZING sangat sebab tanpa saya sedar telapak tangan saya yang dulunya kering, bila sentuh sendiri pun bleh rasa kering walau pakai losyen.

Semalam baru perasan bila usap2 tangan, eh pelik nape rasa lembab lak ni? Moist je rasanya walau pagi tu lupa nak pakai losyen. Haa baru teringat pasal kolagen. Memang mabelesla, sapa yg nak cuba mmg tak rugi. Hasben pun akui bila pegang tanganku auwww hahahhaa..
---------------------------------------------------
Wahhh...isteri mana tak rasa kembang kempis bila suami puji kan kan? Seronok rasa nak melompat tinggi sampai ke langit! hahaha.. 


Ni ada lagi testimoni.. berjela-jela.. korang jangan tak larat baca sudah yea.. woohoo!













Sebelum tu saya nak beri sekilas point-point penting tentang Shaklee Collagen Powder ni..
Terbukti dapat memperbaiki testur kulit wajah dan menghilangkan kedutan selepas menggunakan selama 8 minggu.

♥ Meningkatkan kelembapan kulit ~ 90%
♥ Mengurangkan kekasaran & kekeringan ~ 75%
♥ Meningkatkan dalam penampilan keseluruhan ~ 71%
♥ Meningkatkan kelembutan & kelicinan ~ 69%
♥ Meningkatkan pemakaian kekal mekap ~ 60%
♥ Meningkatkan keanjalan, ketegangan & elastisiti ~ 55%
♥ Meningkatkan ketebalan rambut ~ 54%
♥ Meningkatkan keserian, tona & warna kulit ~ 50%
♥ Mengurangkan garis-garis halus & kedut-kedutan

Faedah tambahan :: menyokong KESIHATAN SESENDI & MENGUATKAN TULANG. Bantu mengekalkan otot di dlm mata supaya lembut.

Jadi anda camane? Berani sahut cabaran Shaklee Collagen Powder dalam masa 8 MINGGU?? Haa.. kalau berani jom place order dengan saya sekarang ni.. Sangatlah sesuai untuk anda yang nak kulit gebu, anjal, tegang, awet muda, nak upss sana sini..(woohoo!). Simple, bukak sachet mixed dalam air kosong, pastu terus minummm..setelll...

Oh ya! Ramai orang kata Shaklee Collagen Powder ni murah dan mampu milik! ;-))

Boleh contact saya (sms /call /Whatsapp) di             012-254 1296       atau emel ke rafaliah@yahoo.co.uk utk sebarang pertanyaan. 

Lots of Love..

Puan Lia [UmmiIrfan] 
Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile: 012-2541296



*Click here to order.

**COD disekitar Dengkil, Putrajaya, Sepang dan Banting.

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in