Wednesday, August 1, 2012

TESTIMONI: Dr Nawwal akhirnya temui PENYELESAIAN kepada masalah kulit kaki/tumit merekah dan rambut berkelemumur..YES! Beliau ialah IBU MENYUSU..

Haa... caner puasa anda so far? Especially ibu-ibu menyusu.. semoga saya harap anda semua sentiasa sihat dan bertenaga sepanjang Ramadhan ini.. Oklah, harini saya nak share TESTIMONI ibu menyusu, Dr Nawwal tentang Set Penyusuan yang beliau ambil..ringkas je, tapi kalau anda nak tahu lebih lanjut boleh PM/emel saya or tanyakan directly kepada beliau k..Jom layaannn..:-))))
_____________________

nak share psl ESP n zinc.lepas sebulan amik ESP, dapat rasakan perubahan ketara. selain drp susu badan yg alhamdulillah meriah, hari ni ms nak pakai stokin terperasan yg tapak kaki halus mulus.kalo tak sebelum ni merekah n sgt kasar, sapu losyen tiap2 mlm pun takde effect.sy rs ESP yg mbantu memulihkan kulit kaki sbb protein menggalakkan pertumbuhan sel2 baru kan? phtu zinc plk, mkn dlm set berpantang ms bpntg aritu.sy ni ade mslh kelemumur yg agak teruk.ms preggy, gi wat hair treatment n pkai syampoo yg saloon tu jual.alhamdulillah dh kurang.tp lps shampoo tu habis ie ms lps bsalin, start mkn zinc.alhamdulillah xde mslh kelemumur pun.lps dh abih zinc, kelemumur jadi balik smpai berkuping2.ni nk start blk mkn zinc.


PLUS

Sekilas Fakta tentang Zink:

Zink merupakan mineral yang perlu ada dalam setiap sel tubuh kita.  Ia merangsang tindakan bagi 100 enzim iaitu bahan-bahan yang menggalakkan reaksi-reaksi biokimia dalam tubuh kita. 

Menyokong dan Memelihara Kesihatan yang Baik
Zink Complex Shaklee merupakan faktor dalam memelihara kesihatan yang baik dan membantu dalam memetabolismekan karbohidrat, lemak dan protein.  Ia juga menyediakan kalsium untuk memelihara kesihatan.
-------------------------------------------------------------------------
Jika anda berminat utk mendapatkan rangkaian supplemen ini, sila emel saya di rafaliah@yahoo.co.uk atau contact saya di talian             012 2541296       atau PM di Facebook page UmmiIrfan Online Shoppe.


Lots of Love..


Puan Lia [UmmiIrfan]
Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
012-2541296 | rafaliah@yahoo.co.uk



*Click here to order.

**COD disekitar Dengkil, Putrajaya, Sepang dan Bandar Baru Bangi.

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in