Tuesday, August 28, 2012

SHARING TESTIMONI: NUTRIFERON bukan sahaja untuk demam dan selsema, malah boleh MENCANTIKKAN KULIT WAJAH! Teruja saya! :-))

Haaa... ni dah macam penemuan baru namanya ni.. mana taknya, ada customer-customer kami mengatakan yang Nutriferon boleh mencantikkan kulit wajah, nampak tegang dan cerah! Yess.. ini bukan overclaim yea.. tapi ni cerita benar.. sebab ape? Sebab Nutriferon adalah sejenis antioksidan jugak, jadinya, secara tak langsung mengurangkan radikal bebas, virus dan kuman. Tambahan lagi, Nutriferon ni mempunyai interferon yang merangsang ekstrak tumbuhan (500mg) yang telah dipatenkan. Nutriferon mengandungi campuran proprietari ekstrak tumbuhan semulajadi berasal dari biji labu, bunga safflower, benih plantago dan kuntuman bunga Japanese Honeysukle dan ianya terbukti secara klinikal dapat menyokong dan merangsang proses gerak balas imun semulajadi pada tahap selular. 

Jom kita layan TESTIMONI mereka semua ni..

Nutriferon membantu sel-sel sihat dan kulit jadi cantik

Nutriferon membantu masalah resdung


Nutriferon membantu atasi masalah sakit kepala

Lagi testimoni IBU-IBU MENYUSU yang mengambil Nutriferon boleh dibaca disini..

Kesemua perkongsian ini dikongsi oleh pelanggan-pelanggan di bawah jaringan kami di grup EXCLUSIVE kami.. di dalam grup ni kami share EXCLUSIVE TIPS dan pengalaman menggunakan produk-produk Shaklee.. memang menarikss.. siapa yang jadi pelanggan kami jelah yea dapat kesemua EXCLUSIVE ni.. yang bukan pelanggan kami, tak dapatlah nak menolong, kenalah amik nombor yea.. hahaha..

So, OFFER Nutriferon tinggal lagi 3 HARI SAHAJA LAGI! Jadi jangan lepaskan peluang untuk mendapatkan Nutriferon ni, sekotak pun bukan kena makan hari-hari.. STANDBY as First Aid, bawak travel ke mana-mana.. tambah dah lepas raya ni kan, makan macam-macam, perut meragamlah, anak pun meragam tak sihat - selsema dan demam, kita pun rasa badan sihat tak sihat je.. Amik satu sachet Nutriferon ni inshaALLAH akan lega.. 


 Lots of Love..
Puan Lia [UmmiIrfan]
Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
           012-2541296       | rafaliah@yahoo.co.uk



*Click here to order.

**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.

 >> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini <<

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in