Monday, August 13, 2012

SHARING TESTIMONI: Apa kata ibu-ibu yang telah mencuba NUTRIFERON

Sering saya katakan NUTRIFERON ni adalah 'penyelamat' di saat-saat sukar.. disaat kita amat memerlukannya.. Jom kita ikuti apa kata ibu-ibu yang telah mencuba Nutriferon ..






Yess.. memang Nutriferon SANGAT membantu apatah lagi dalam keadaan sekarang ni kan, dengan cuaca tak menentu, pastu anak-anak kita duduk kat taska, tadika amat mudah berjangkit selsema, demam dan batuk. Kita yang dewasa ni pun mudah berjangkit kalau sistem imun badan tak kuat. 

Sekilas fakta tentang Nutriferon:
Nutriferon adalah suplemen yang berfungsi sebagai penggalak kepada sistem imun tubuh @ immune booster. Ianya merupakan supplemen yang hebat dan efektif, ia telah melepasi satu set ujian-ujian saintifik yang ketat dari segi keselamatan, ketulenan, keberkesanan dan prestasi.

Siapa yang perlukan Nutriferon?
•individu yang rendah sistem imun.
•individu yang mendapati pengambilan vitamin C (dos lebih) tidak memberi kesan ke atas penyakit yang dihidapi.
•individu yang apabila sakit (demam), demamnya melarat melebihi seminggu.
•ibu menyusu, namun mendapati anaknya masih kerap demam, dan demam berpanjangan.

Bagaimana Nutriferon bertindak?
Nutriferon bekerja dalam dua cara~segera mengaktifkan sistem pertahanan imuniti dan juga menggerakkan "pasukan cari dan musnah' dalam sistem imuniti badan.

Nutriferon ni juga sesuai dijadikan sebagai First Aid especially bila kita travel dan sekarang ni nak balik ke kampung kan.. Yelah, Ramadhan pun dah nak sampai ke penghujungnya.. kita berpuasa, KURANG MINUM AIR,KURANG REHAT, bekerja .. nak-nak yang BEKERJA DI BAWAH TERIK PANAS MATAHARI .. ada yang TAK KERUAN dan mula BATUK-BATUK, SAKIT TEKAK dan RASA BADAN SERAM SEJUK NAK DEMAM.. Jangan demam time raya udah yea.. kang family sebuk beraya, AWAK DEMAM TAKLEH KUAR RUMAH, rugi..rugi..rugi.. tak bestlah raya camtu kan..

Saya dan keluarga bersiap sedia dengan Nutriferon ni.. Jika berminat boleh hubungi saya yea.. OFFER bulan Ogos ni tau! ;-))

Lots of Love..
Puan Lia [UmmiIrfan]
Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
           012-2541296       | rafaliah@yahoo.co.uk

*Click here to order.

**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in