Thursday, August 23, 2012

Parut lama yang agak teruk sembuh selepas 25 hari menggunakan Vitamin E, Vitamin C, Bcomplex dan GLA Complex..(^__^)

Harini saya nak share cerita Pn Syafiza yang menggunakan set ini dah parut diwajahnya yang agak teruk sembuh dalam masa 25 hari.  Ceritanya dipetik dari sini..
-------------------------------------------------------------------------------------
"Assalamualaikum... harini fiza nak bg testimoni..hehe..
Alhamdulillah dah 25 hari Fiza makan Vitamin C, Bcomplex, Vitamin E dan GLA ni.. bersyukur sgt2..sebelum ni asyik jaga luaran je...Fiza mengalami parut pembawakan baby yang sangat teruk.. Muka jadi gatal2 dan meninggalkan parut yang sangat hodoh..:(.. sebelum ni dah macam2 produk kecantikan dr yg murah sehinggakan yang mahal, tapi takde perubahan pun.. Segala treatment la apa la semua dah try tp x de perubahan yg habis duit je..

Fiza sangat2 bersyukur kepada ALLAH SWT kerana membuka pintu hati Fiza untuk mencuba vitamin Shaklee di saat Fiza hampir2 tak percaya pada segala macam produk kecantikan ni.. Sebelum ni fiza ada juga ambik Tab X.. 

Seminggu je makan supplemen2 yang disebutkan di atas tadi dan ada orang tanya Fiza.."Eh, pakai produk ape sekarang??" Nampak sgt kan muka Fiza sebelum ni sgt2 teruk.. sedih sgt tau bila orang tanya mcm tu..huhu.. Raya Haji lepas family Fiza datang beraya di rumah Fiza...Mak dan kakak pun tanya benda yang sama.. Ye la sebelum ni asyik tukar produk je..Hubby pun cakapa lps ni jangan tukar2 produk dah.. Makan vitamin je..=) sangat2 gembira dan bersyukur sangat2 kerana mendapat sokongan dari suami..

AlhamduLILLAH dgn disiplin dan minum air yang banyak Fiza dah nampak perubahan pada wajah fiza.. suka sangat2.. ~ Pn Syafiza Othman.



Apa rahsia Puan Syafiza?
Kata beliau... Kena disiplin ambil suplemen dan pastikan pengambilan air yg secukupnya...


Apa yg beliau mkn?
Vitamin C, B Complex, Vitamin E dan juga GLA Complex.

Kenapa kesan yg ketara selepas 25hari?Bukannya 1 atau 2 hari

Kerana sel kulit ni hidup selama 21hari. Kira sel kulit ni bertukar kepada sel baru setiap 21hari Tetapi tanpa zat makanan yg mencukupi dan jika sel itu lemah.. sel baru tidak akan dpt menyingkirkan sel lama atau sel mati.. Jadi pengambilan suplemen yg berkualiti dan mudah diserap bdn semestinya membantu sel kulit hidup dan bernafas.. Hasilnya seperti yg dpt anda lihat dlm gbr di atas ya...


Kesimpulannya

B
ukan harini mkn vitamin.. esok skip.. esok mkn balik lusa skip. kemudian mengharapkan hasil yang best.. Sudah semestinya tidakkkkk... tiada jalan pintas utk mencapai kejayaan.. Sama gak dlm penjagaan kulit.. kena minum air yg banyak.. (bukan byk bergelen2) , sekurang2nya 2 liter sehari.. Air ni fungsinya menjaga akar kulit agar sentiasa lembap, mengurangi garis-garis halus dan kerutan pada kulit, membantu sel untuk menyerap nutrisi yang lebih baik dan mengeluarkan racun. Selain itu, air juga dapat membantu melancarkan aliran darah dan menjaga kulit agar tetap segar dan berseri.


Jadi anda bagaimana? Ingin mencuba rangkaian supplemen ini? Ingin hilangkan parut-parut di wajah dan kembali kelihatan menawan? Jangan tunggu lagi, bertindak sekarang! Kerana untuk cantik 10 tahun lagi bermula dari sekarang. 


Jika anda berminat utk mendapatkan rangkaian supplemen inisila emel saya di rafaliah@yahoo.co.uk atau contact saya di talian             012 2541296       atau PM di Facebook page UmmiIrfan Online Shoppe.


Lots of Love..
Puan Lia [UmmiIrfan]
Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
            012-2541296       | rafaliah@yahoo.co.uk



*Click here to order.


**COD disekitar Dengkil, Putrajaya, Sepang dan Banting.

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in