Monday, July 2, 2012

WAJAH BARU ESP ~ New Formula tapi HARGA TETAP SAMA! :-))

Wahh..pagi-pagi Isnin ni semangat nak update blog untuk you all sebab NEW LOOK of ESP ni..
Kalini dengan packaging yang baruuuu! woohooo..!! 

Additional ingredients are Fructose and Dextrose. So, lepas ni kalo nak bancuh ESP takyah taruk gula dah..(sebelum ni ramai yang kata, ESP rasa tawar..takde rasa ape2 kan..), so ini new formulated.
sebab yang ni dah memang sedia ada rasa manis..just mixed dengan jus, pastu terus minum..confirm laaagiii sedapp! :-)))

No worries, walaupun new ingredients, kandungannya MASIH SAMA, berat MASIH SAMA, dan yang paling BEST ialah HARGANYA MASIH SAMAAAA!! :-))) dan boleh consume 2-3months!

Sesuai untuk semua sebab Low In Fat and Cholestrol Free..

Haaa..ni dia 'wajah baru' Shaklee ESP


TIPS cara bancuhan yang betul untuk ESP:

Bancuhkan 1 sudu besar ESP bersama air masak (sejuk atau air suam2 kuku) ataupun bancuh bersama milo, susu atau jus atau ape2 air favorite anda cuma JANGAN BANCUH DENGAN AIR YANG TERLALU PANAS kerana kandungan KHASIAT PROTIN MUDAH MUSNAH pada suhu yang tinggi..  

ESP maximum boleh minum 3 sudu besar sehari. Untuk bf mom, boleh bancuh 1/2 sudu besar setiap bancuhan, so dapatlah 6 kali minum (untuk boost milk), jadi total 1/2 sudu besar x 6 kali = 3 sudu besar sehari. 

Untuk preggy moms, maximum 2 sudu besar sehari sahaja. Dan yang lain2 untuk maintain kesihatan dan kecantikan optimum, 1 sudu besar sehari sekali dah memadai..:-))

Untuk kita yang nak minum ESP semata nak maintain kesihatan optimum, memadai 1 sudu besar sehari sekali sahaja.

Jom dapatkan ESP hari ini. Kalau rasa tak tau nak sarapan apa pagi-pagi ni, bancuh je ESP dengan apa2 jus kegemaran anda.. Sarapan itu penting yeaa...jangan skip sarapan sebab kalau tak sarapan badan kita berpotensi untuk gemuk.. 


Lots of Love..
UmmIrfan.

*Click here to order.

**COD disekitar Dengkil, Putrajaya, Sepang dan Banting.

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in