Friday, July 20, 2012

TIPS Berpuasa untuk anda :-))

Harini saya nak berkongsi TIPS berpuasa dengan Set Mighty 3 Gem.. Ramai yang refuse nak amik vitamin bentuk pills sebab culas monitor water intake level. Jadi apa pilihan anda? Pastinya Set Mighty 3 Gem yang sesuai untuk semua peringkat umur dan boleh diminum seisi keluarga.  Selain itu set ini juga membantu anda kekal cergas bertenaga sepanjang berpuasa.. InshaALLAH.. ini dia TIPS berpuasa..

Untuk bersahur, makanlah makanan kadar protin tinggi. Kerana pencernaan dan penyerapan makanan juga menjadi lebih lama dibanding dgn makanan kadar karbohidrat yg tinggi. Ambil bersama segelas susu dan juga multivitamin agar stamina tetap terjaga. [info MFC]


Secara ringkas, set ini dapat membantu anda:
~ kekal cergas bertenaga sepanjang hari
~ fokus dalam ibadah dan membantu anda mendapatkan ibadah yang berkualiti
~ menjalani rutin dan aktiviti harian seperti biasa

Dan minum sekali lagi selepas berbuka ataupun sebelum tidur..

Jom cuba Set Mighty Tripple Gem ini yang mengandungi Mealshakes (multivitamin, multimineral, fiber dan protin), ESP (soya protin) dan Performance Drink (Pure Hydration Drink berperisa oren).. InshaALLAH dapat membantu anda kekal cergas bertenaga walaupun berpuasa..


Jika berminat untuk mendapatkan set iniboleh hubungi saya             012-2541296       atau emelkan ke rafaliah@yahoo.co.uk atau PM di fanpage UmmiIrfan Online Shoppe. 

Lots of Love..
UmmIrfan

*Click here to order.

**COD disekitar Dengkil, Putrajaya, Sepang dan Banting.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Kota Warisan, Dengkil, Bandar Baru Salak Tinggi dan KLIA. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in