Thursday, July 19, 2012

The Basic Building Health: Family Wellness Set ~ Supplemen Asas untuk permulaan yang SIHAT.

Inilah dia The Basic Building Health Set yang dikenali sebagai Family Wellness Set. Set ini adalah "asas" kepada kita semua yang ingin mengekalkan tahap kesihatan luaran dan dalaman dengan sihat. Vitalea Suplemen seimbang dan komprehensif yang dihasilkan dengan Sains terbaik Shaklee yang mampu dibeli.  Vita-Lea dirumus khas bagi memenuhi keperluan 28 vitamin dan mineral penting yang diperlukan oleh orang dewasa. 


B-ComplexB Complex Shaklee menawarkan vitamin B yang lengkap, mengandungi 8 jenis vitamin B bagi membantu memelihara kesihatan yang baik.


Sustained Release Vitamin CVita C dengan pelepasan berperingkat dapat membantu dalam menyalurkan vitamin C berterusan. Vita-C 500mg yang semulajadi ini membantu menyediakan vitamin C yang diperlukan tubuh.  Ia juga membantu dalam menyokong tulang, gigi dan gusi yang sihat serta keseluruhan kesihatan tubuh badan.

ESP Serbuk ESP Shaklee merupakan sumber protein soya terbaik.  ESP menyediakan 14 gram protein soya bukan-GMO berkualiti tinggi  dengan semua  asid amino yang tubuh anda perlukan bagi proses sintesis protein termasuk sembilan asid amino penting.  Berbanding  protein daripada sumber daging, telur dan tenusu,  ESP adalah  rendah  lemak dan  bebas laktosa dan kolesterol.

Apa pula kebaikan set ini?
~ membantu meningkatkan kesihatan secara menyeluruh
~ membantu anda berasa lebih bertenaga
~ menguatkan sistem imun badan anda
~ membekalkan khasiat untuk kulit, rambut, kuku, tulang dan otot yang sihat.

Set ini boleh diambil oleh semua ..tak kira tua atau muda.. 

Apa yang perlu anda ADD-ON bersama-sama set ini?
Jika anda IBU MENYUSU: Add-on Alfalfa dan Ostematrix 
Jika anda IBU HAMIL: Add-on Ostematrix
Jika anda ada PERMASALAHAN KULIT: Add-on Vitamin E atau GLA
Jika anda IBU BERPANTANG: Add-on Zink

Mudah bukan? Sebab itu set ini dikenali sebagai "The Basic Building".. kalau takde yang "BASIC" caner nak ada yang "EXTRA" kan..? :-)))

Boleh hubungi saya             012-2541296       atau emelkan ke rafaliah@yahoo.co.uk atau PM di fanpage UmmiIrfan Online Shoppe jika berminat untuk mendapatkan set ini..:-)) 

Lots of Love..
UmmIrfan

*Click here to order.

**COD disekitar Dengkil, Putrajaya, Sepang dan Banting.

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Kota Warisan, Dengkil, Bandar Baru Salak Tinggi dan KLIA. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in