Wednesday, July 11, 2012

TESTIMONI Pn Syatini: Hamil anak ketiga, makan supplemen Shaklee...akhirnya jatuh chentaaaa...:-))) i Loikeee!

Testimoni ni dipetik dari sini.. Perkongsian menarik Pn Syasya berkenaan Set Family Wellness dan add-on Ostematrix yang menjadi Best Seller di kalangan IBU-IBU HAMIL.. Haa.. amik masa sikit nak baca...saya pun tergeliat lidah nak fahamkan testimoni beliau..hehe.. almaklumlah bahasa Bruneian.. Jom baca.. pelan-pelan naa... ;-))
-----------------------------------------------------------------------
okey ani produk SHAKLEE yang kugunakan masani.. set asas,set A,ostematrix-calcium magnesium,n energizing soy protein-esp utk aku yg mudah ngalih n nada amah njga anak2 sendiri ani.

masa mula2 beli atu aku mcm ragu.. mcm sayang ni f nda bkesan jua.. belian lagi utk 1set n terus ku add on ost n esp.. tapi alhamdulillah jua..

keberkesanan set ani-dengan izin ALLAH.. kita usaha okey,yang lain tawakal saja.
>>Kurang seminggu sudah ku dpt rasa.. nda mudah ngalih,before ani aku nda berani makan banya pasal aku mudah lalah. f makan banyak,nda banyak pun just kenyang2 catu,aku pyhkan bnafas. p lepas kurang seminggu aku lebih besemangat.
 
>>pingang nda lagi sakit tp masih ada sengal2 sikit. f ku ada tcramp cepat baiknya.. f sebelum ani 2-3hari jua ada masih bekasnya,macam selahau tulang ah rasanya.beratku makin okey. n yang penting semua okey dah nda pyh jumpa pakar gynae lg.. masani aku kna suruh d klinik biasa sudah.
>>baru2 ani aku perasan.. seleraku makin okey.. aku DAPAT SUDAH MAKAN IKAN. b4 ani muntah or pening2 ku tu.
>>n yes.. kulitku makin okey.. walaupun aku nada mnggunakan skin care lengkap.. sebab aku selalu lupa atau nda sempat pakai pelembab malam n pelembab siang pun kdg2 ja.. alhamdulilah makin okey
>>kalau dulu duduk dlm kerita sekejap pun sudah ngalih n sangal brabis.. ani travel jauh pun aku okey sudah..
>>masa tido n masas utk bangun tido atu hampir tiap hari teatur n senang

------------------------------------------------------------------------
Haa...tu dia testimoni Bruneian.. tapi saya YAKIN My Lovely Darlings boleh spot the key-word untuk fast catch-up 'keberkesanan' yang beliau maksudkan itu.. Set ini boleh diambil oleh:
  1. ibu yang mengandung
  2. ibu yang menyusukan anak mereka
  3. ibu yang sering stress dan keletihan
  4. suami yang sering keletihan dan sukar mendapat tidur yang berkualiti
  5. sesuai ibu mak dan ayah kita.
  6. mereka yang ada masalah sakit pinggang, tumit kaki pecah dan sukar bangun tidur.
Ini set supplemen yang beliau ambil



PLUS
Ostematrix

Actually, untuk pengetahuan semua, set ni boleh digunakan sepanjang hamil..SAFE for mom and baby yang dikandungkan... and... the good news is, set ni boleh juga digunakan sepanjang berpantang dan dalam fasa penyusuan.. menarik bukan? Yang pasti semua orang nakkan penjimatan... dan dah tentu2lah set ni SANGAT JIMATTT... yelah, dah boleh guna dari saat hamil, berpantang dan menyusu... sape taknak kannn... memang jimat abess tu... So, enche' suami pun sayangilah isteri dan baby dalam kandungan tu.. kalau tak si suami yang take care sape lagi kann... ;-))

Dan jika anda berminat untuk mendapatkan Family Wellness set ini bersama-sama Ostematrix, boleh hubungi saya             012-2541296       atau emelkan ke rafaliah@yahoo.co.uk atau PM di fanpage UmmiIrfan Online Shoppe. 

Lots of Love..
UmmIrfan

*Click here to order.

**COD disekitar Dengkil, Putrajaya, Sepang dan Banting.

2 comments:

TiranaAduka

Assalamualaikum wbth...

Bagus makan makanan tambahan nie baik untuk tumbesaran bayi dalam kandungan.....itu bagi yang mampu tau sis....

Salam perkenalan dari
TiranaAduka...
Selaku blogger baru ...memohon maaf atas kehadiran di blog ini.....tanpa diundang...maaf dari Tirana..

From TiranaAduka.....: Darjah satu Merah - Sek.Ren.Keb..

Jemput singgah blog saya.....jika ada kelapangan dari anda.....

Wasalam..
Ikhlas,
TiranaAduka...

rafaliah

Terima kasih kerana sudi singgah..
:-))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in