Tuesday, July 17, 2012

SET MIGHTY TRIPPLE GEM ... jadi REBUTAN sempena nak berpuasa ni.. Jom tengok caner cara nak bancuhnya..

Minggu depan kita dah nak berpuasa dah kan.. InshaALLAH.. AlhamduLILLAH.. bertemu lagi Ramadhan tahun ini.. ada yang excited nak sambut Ramadhan, macam saya, hehe.. sebab saya suka hiaskan rumah nak menyambut Ramadhan.. ada juga yang sedang dan sudah pun mencari-cari supplemen untuk mengekalkan tenaga sepanjang berpuasa nanti.. Jika anda masih tercari-cari supplemen apa yang dapat membantu anda, saya cadangkan anda mendapatkan Set Mighty Tripple Gem ini.. sesuai untuk seisi keluarga.. 



Sekilas fakta tentang set ini:


Ramai tidak sedar yang sarapan merupakan rahsia untuk anda kekal sihat dan bertenaga sepanjang hari. Dengan tidak bersarapan, anda mungkin:

+ Tidak dapat untuk memberi tumpuan untuk jangkamasa panjang
+ Kurang peka
+ Mengambil masa yang lama untuk bertindakbalas
+ Kandungan gula dalam darah yang rendah
+ Produktiviti kerja menurun

SHAKLEE menawarkan Program Mighty 3 Gem untuk memulakan hari anda dengan sarapan yang lazat & berkhasiat

Kebaikan:
~ Bertenaga sepanjang hari
~ Membantu dalam meningkatkan tahap kepekaan & penumpuan
~ Memelihara kesihatan secara menyeluruh

Bagaimana CARA BANCUHAN yang betul?
~ 1 sudu besar ESP
~ 1 sudu besar Mealshakes
~ 1 1/2 ke 2 sudu besar Performance Drink (PD)~ Sukatan air: 250ml - 280ml

*1 sudu besar tu jangan full, 'just nice' je 1 sudu besar k..;-)

Rasanya?? Voila!! Yang ni memang rasa BALANCE, takdelah tenggelam rasa PD ke, rasa Mealshakes terlebih ke.. apapun ikut tekak dan selera masing2 lar yea.. ;-))
Dan.. jika anda nak lagi sedap, boleh rendamkan kurma semalaman dengan fresh milk dan esok pagi blend dengan ESP, pastu add-on Mealshakes dan Performance Drink. Memang marvellous! Saya dah try, memang sedap! :-))

Anda bagaimana? 

Lots of Love..
UmmIrfan

*Click here to order.

**COD disekitar Dengkil, Putrajaya, Sepang dan Banting.

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in