Friday, July 13, 2012

Set MIGHTY TRIPPLE GEM (3 GEM) ~ For the perfect BREAKFAST dan juga SEMASA BERPUASA! :-))

Saya pasti My Lovely Darlings tercari-cari apakah supplemen yang dapat membantu anda sekalian sepanjang berpuasa nanti kan? Tak kisahlah ibu menyusu ke, tidak ke, mereka yang aktif  dengan aktiviti harian semua memerlukan bantuan untuk mengekalkan tenaga berpanjangan.. Yes, set Mighty Tripple Gem ini bukan sahaja sesuai untuk breakfast kita, tetapi juga SANGAT LARIS dan DIPERLUKAN sepanjang MUSIM BERPUASA. Apa yang terkandung dalam set ini? Dalam set ini ada ESP, Mealshakes dan Performance Drink..




ESP dan Mealshakes berasaskan protin, dan yang EXTRA pada Mealshakes ni sebab ianya mengandungi multivitamin, multimineral dan juga fiber yang lengkap. Performance Drink pula mengandungi OptiCarb yang membekalkan tenaga serta merta. Opticarb ialah rangkaian karbohidrat yang memberikan kita tenaga berterusan tanpa menganggu kestabilan gula dalam darah.


Apa pula KEBAIKAN set ini?
~ Bertenaga sepanjang hari
~ Membantu dalam meningkatkan tahap kepekaan & penumpuan
~ Memelihara kesihatan secara menyeluruh


Ini pula testimoni saya dan mereka yang dah mencuba set ini..:-)) 




Saya pernah bertanya kepada seorang doktor tentang cara pengambilan supplemen yang baik dan betul untuk bulan puasa. Beliau mencadangkan agar kita mengambil supplemen yang berbentuk minuman kerana badan lebih mudah menyerap. Lagipun jika kita ambil supplemen berbentuk pil, kita perlu consume air kosong yang banyak, jadi, sepanjang berpuasa kita dah tentulah minum air pun kurang kan, waktu sahur, waktu berbuka dan sebelum tidur sahajalah waktu kita nak minum air banyak-banyak... So, saya ambil set ini sepanjang berpuasa.. anda pula bagaimana? Jika taknak puasa terjejas, boleh dapatkan set ini...


Jika berminat untuk mendapatkan set iniboleh hubungi saya             012-2541296       atau emelkan ke rafaliah@yahoo.co.uk atau PM di fanpage UmmiIrfan Online Shoppe. 

Lots of Love..
UmmIrfan

*Click here to order.

**COD disekitar Dengkil, Putrajaya, Sepang dan Banting.

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in