Wednesday, July 18, 2012

Perbezaan Set Family Wellness bersama Alfalfa dengan Milk Booster yang lain..

Bila bercakap tentang milk booster, makanan untuk tambah susu dan adek-beradeknya, memang ramai yang ada pendapat masing-masing. Memang tidak dapat dinafikan terdapat banyak milk booster dipasaran mahupun amalan turun-temurun..Cukupkah setakat milk booster untuk para ibu menyusu? Dan mereka tidak perlukan nutrisi atau makanan berkhasiat untuk "maintenance" diri mereka sendiri? Rasa letih dan stress camaner nak handle? Ambil milk booster tetapi at the of the day badan terlalu penat, letih, lesu dan stress kerana tidak terurus? Ada juga yang berusaha mengepam tetapi usahanya tidak berhasil.. Kenapa dan Di mana silapnya? Haaa..Apa TIPS nya untuk hasilkan susu yang berkualiti dan dalam masa yang sama kesihatan ibu terjamin? Jom kita baca ni...
Untuk pengetahuan para ibu menyusu, ubat-ubat yang dibekalkan doktor seperti Motilium, Maxolon dan sebagainya adalah uhat tahan muntah, dan side effectnya, ibu akan menghasilkan susu badan. Namun yang tak bestnya, banyak pula side effectnya, termasuklah stress, depress dan sebagainya.
Lalu ibu di atas telah mencuba Shaklee, dan akhrnya beliau telah menghantar email seperti di bawah:
Nampak perbezaannya, setelah mengambil set breastfeeding Shaklee dengan milk booster lain sebelumnya? Yang seronoknya set Shaklee telah menyelesaikan masalah-masalah beliau yang lain. Masa ambil ubat dulu, masalah lain yang datang, kan?
Memang tak salah langsung kita ambil milk booster selain Shaklee, tapi dalam set ni mengandungi keperluan diri ibu sendiri. Berbeza dengan milk booster lain yang memang “booster” semata-mata. Susu banyak tapi ibu lesu, pucat, penat…. tapi dengan Shaklee ibu sihat, ceria, happy malah bertambah cun melecun ;)
Saya mencadangkan Set Family Wellness dan add-on Alfalfa sebagai memenuhi keperluan tubuh badan ibu menyusu untuk sentiasa sihat dan ceria demi suami dan anak-anak.


PLUS

Alfalfa
Macamana? Nak susu banyak tapi penat dan stress atau susu banyak juga tapi happy dan ceria?
Jika anda berminat utk membuat pesanan dan ada sebarang pertanyaansila emel saya di rafaliah@yahoo.co.uk atau contact saya di talian             012 2541296       atau PM di Facebook page UmmiIrfan Online Shoppe.

Lots of Love..
UmmIrfan

*Click here to order.

**COD disekitar Dengkil, Putrajaya, Sepang dan Bandar Baru Bangi.

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Kota Warisan, Dengkil, Bandar Baru Salak Tinggi dan KLIA. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in