Friday, July 20, 2012

Pemenang GIVEAWAY UmmiIrfan.Com

AlhamduLILLAH.. saat yang dinanti-nantikan telah tiba. AlhamduLILLAH, kalini penyertaan amat memberangsangkan berbanding my 1st GA dulu.. Terima kasih tidak terhingga kepada semua supporters dan followers UmmiIrfan.Com ini..tanpa anda siapalah kami.. Kalini saya pilih 3 pemenang terus.. So, hadiah bernilai RM80 (pertama), hadiah bernilai RM50 (kedua), dan hadiah bernilai RM30 (ketiga)... SURPRISE kan?? hahahah.. saje nak bagi gempak nak Ramadhan ni kat korang semuaa... haha.. 


Dengan penuh rahmat di hari Jumaat ini, berikut ialah pemenang GA UmmiIrfan.Com kali ini..


1. Cik loyallady - http://emaliasis.blogspot.com >> hadiah bernilai RM80
2. Cik Zih@an - http://teratakcintadankasihkita.blogspot.com >> hadiah bernilai RM50
3. Cik Rose Cute - http://hairulizacontestga.blogspot.com >> hadiah bernilai RM30


TAHNIAH kepada semua pemenang! Dan kepada yang lain boleh cuba lagi next round punya GA naa... ;-)))


Minta jasa baik semua pemenang untuk emel saya (rafaliah@yahoo.co.uk dengan tajuk 'Saya pemenang GA UmmiIrfan.Com') : Nama, Alamat dan No fone untuk saya poskan hadiah-hadiah anda.. Hadiah-hadiah akan diposkan on Monday..

Terima kasih semuaa...:-)))


Keep on sharing, browsing and support UmmiIrfan.Com ya! (^__^)



Lots of Love..
UmmIrfan


2 comments:

loyallady

akak! terima kasih. tapi saya baru online tadi. dah terbatal ke hadiah saya? huu maaf kak. takde internet weekend haritu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in