Monday, July 9, 2012

Kenapa ESP is Our Best Seller?

My Lovely Darlings semua tentu dah tahukan yang ESP is the Best Seller kat UmmiIrfan.Com ni.. Bagi yang belum kenal dan tahu kenapa anda boleh baca perinciannya di sini..
ESP membekalkan tenaga berkekalan dengan protein berasaskan tumbuhan yang berkualiti tinggi.
ESP merupakan sumber protein biologi yang lengkap berasaskan tumbuhan yang secara semulajadi rendah lemak, bebas kolestrol, dan kaya dengan asid amino penting. Ia terbukti secara klinikal dapat mengekalkan tenaga berjam-jam lamanya.
~ Tumbuhan berprotein yang berkualiti tertinggi dengan kandungan 14 gram protein soya sihat dan 500mg kalsium bagi setiap hidangan.
~ Membantu mengekalkan kepejalan otot
~ Glisemik rendah yang dapat membantu mengekalkan gula dalam darah yang normal
~ Membantu menyokong sistem imun, mengekalkan tahap kolestrol normal dan menggalakkan kesihatan jantung dan prostat.


Namun apa yang MEMBEZAKAN Shaklee ESP dengan soya protin yang lain di pasaran?
- Protein Soya Shaklee telah terbukti secara klinikal dapat membantu anda kekal bertenaga selama berjam-jam. Lihat graf ini..perbezaan apabila kita consume makanan tinggi protin, tinggi kabohidrat dan ESP Shaklee..- Air digunakan untuk mencuci bagi mengekalkan bahan penting seperti isoflavones, genistein dan daidzein juga menyediakan anda dengan kebaikan keseluruhan soya.
- Non-GMO (tidak diubahsuai secara genetik) protin berasaskan tumbuhan yang memastikan yang kacang soya kami bebas daripada kacang soya yang diubahsuai secara genetik.


Tahukah anda?
Indeks glisemik menetapkan tahap karbohidrat berdasarkan kesannya terhadap paras gula dalam darah. Karbohidrat yang cepat dicernakan mempunyai tahap gula dalam darah yang tinggi manakala, tahap glisemik indeks yang rendah melepaskan gula ke dalam sistem secara perlahan.  Maka dengan ini dapat mengekalkan tahap gula dalam darah yang rendah dan ini amat penting bagi mengurangkan berat badan dan kesihatan dalam jangkamasa panjang.


Hmm...bestkan ESP ni? No wonder ianya adalah BEST SELLER .. dan ESP ni dicadangkan dalam kebanyakan set supplemen Shaklee.. dah tahu, dah kenal baru jatuh cinta, dan anda yang dah cuba sahaja tahu apa yang saya maksudkan ini.. Harganya cuma RM150 sahaja. So, jika berminat nak cuba ESP ni boleh hubungi saya yea..;-))Lots of Love..
UmmIrfan.

*Click here to order.

**COD disekitar Dengkil, Putrajaya, Sepang dan Banting.

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Kota Warisan, Dengkil, Bandar Baru Salak Tinggi dan KLIA. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in