Sunday, July 29, 2012

"..kak, kulit rasa MOIST je eventhough tak pakai krim.." ~ Syaza

Bila bercakap tentang set kecantikan kulit, ESP, GLA dan Vitamin E antara yang dah terbayang di minda pengunjung-pengunjung UmmiIrfan ni…hehe..Most customer saya tak kiralah ibu menyusu ke, yang nak kurus ke, yang ada masalah kulit ke, memang suka dengan set ni. So, harini saya nak cerita tentang customer saya Pn Syaza yang ambil set ini just about 4 weeks before beliau berkahwin. Sebenarnya dah lama saya simpan testimoni beliau, tapi tunggu turn nak post kat blog ni..berderet-deret testimoni dah dikongsikan dengan semua pengunjung-pengunjung UmmiIrfan.Com ni .. (^_^)

Actually Syaza ambil vitamin-vitamin daripada saya untuk cantikkan kulit beliau. Beliau ambil Vitamin E, Vitamin C, B-Complex+ESP+GLA untuk cantikkan kulit, nak nampak berseri masa naik pelamin katanya. Seingat saya, beliau ambil set ni sebulan sebelum berkahwin. Memang semangat dan very determined nak cantikkan kulit. Yelah untuk suami dapat pahala kan? Selepas seminggu beliau amik set tersebut dengan saya ni feedback beliau melalui sms:

“Kak..kulit rasa moist je even though tak pakai krim..tapi ada naik sikit jerawat kecik2 kat muka..rasanya itu healing crisis..nampaknya kena minum air banyak lagi ni..”

Itu feedback beliau selepas seminggu makan set tu. Memang ada healing crisis sebab ape? Sebab badan sedang bertindakbalas dengan vitamin-vitamin yang beliau makan tadi. Tapi itu sebenarnya adalah petanda positif kerana badan masih berfungsi untuk detox dan bersihkan dalaman tubuh kita. So, Syaza pun teruskan pengambilan set ni..After 3 weeks, beliau sms saya:

“Kak..Syaza nak kahwin minggu depan, semua orang puji kulit Syaza..nampak berseri-seri je..”

Nak tau itu sebab ape? Itu sebab GLA dan ESP serta Vitamin C, Vitamin E dan B-Complex yang beliau makan tadi. GLA ni amik masa dalam 21 hari untuk nampak hasilnya dan ESP pula ambil masa 20 hari (paling cepat) untuk gantikan balik sel-sel yang rosak dan bina sel-sel baru. Vitamin E pulak melindungi kulit kita dari pancaran sinar uv yang merbahaya dan melindungi kulit kita dari serangan radikal bebas. Manakala Vitamin C membentuk kolagen dan Vitamin B-Complex membantu mengawal aktiviti kelenjar minyak pada wajah.

Selain itu, beliau juga banyak mengambil buah-buahan dalam pemakanan harian beliau. Buah-buahan ni penting walaupun beliau ada ambil Alfalfa yang bertindak sebagai fiber untuk proses detoks, buah-buahan membantu mempercepatkan proses ini secara konsisten.

Hasilnya dah tentulah kulit yang mulus, bersih, cantik dan berseri! (^_^)
--------------------------------------------------------------------------------------
Jika anda berminat utk mendapatkan rangkaian supplemen inisila emel saya di rafaliah@yahoo.co.uk atau contact saya di talian             012 2541296       atau PM di Facebook page UmmiIrfan Online Shoppe.



Lots of Love..
Puan Lia [UmmiIrfan]Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
012-2541296 | rafaliah@yahoo.co.uk



*Click here to order.


**COD disekitar Dengkil, Putrajaya, Sepang dan Banting.

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in