Wednesday, July 25, 2012

IBU-IBU MENYUSU nak rasa TERUJA dengan rangkaian supplemen untuk penyusuan.. Ikuti pengakuan mereka..

Morning Darlingss semuaaa...
Yezzaa..! AlhamduLILLAH dah masuk 5 hari berpuasa..bagaimana dengan puasa anda? 
Harap-harap semuanya ok yea..

Anyway, harini saya nak share tentang pengalaman PARA IBU MENYUSU yang mengambil rangkaian set supplemen ni..betapa terujanya mereka semua..


Jemput tumpang rasa teruja mereka..^__^
___________________________________________________________



Yann N Hafiz :alhamdulillah...setelah 3mggu consume set ini...hasil perahan semakin byk...bermula dgn hanya 2oz sahaja sekali perah...syukur sgt2...mudah2an rezeki bb Zara semakin byk..TQVM to shaklee,ciput bob and seeha..


Rahimah Mastura Muhammad Alhamdulillah..sejak amik set ini anak saya semakin kuat menyusu n pertambahan berat badan yang tak dijangka untuk baby berusia 2 bulan. Berat badan naik 5kg masa 2 bulan dari 3.8kg masa sebulan n dia reject susu fm n puting o kalau duduk dengan bs. Sentiasa mahu susu badan n alhamdulillah susu badan saya semakin hari semakin banyak. Syukur alhamdulillah n thanx pada suami saya sbb support susu ibu n thanx juga pada dia sbb belikan set 3m untuk saya ... =)


Nur Izzati Che Jawias apa yg sy buat Ramadhan lepas, sy amal set ini. pastu pagi sahur tu ambik susu/horlicks+esp, mkn kurma n minum byk air... b4 sahur sy akan pump/pp..tgk mana sempat. n alhamdulillah sebulan bln puasa tu hasil susu mcm biasa, siang 3 kali pump mcm biasa..kene pump konsisten mcm hr2 biasa n mlm minum byk air..n yg penting, doa byk2 ;)

Ciput Bob Ifa amik set ini+meal shake+omega+lechitin+vite. Sooper dupper berbaloi2....... Sumenya meriah dari segala aspek...... Syukur Alahmdulillah...


Zabrina Ar :nak share...Zawir lg 18 hari 8 bln..saya msih rase bgkak susu..pam pun leh dpt 30 oz sehari..tq to Allah n Shaklee..moga rezeki anak saya berkekalan...saya ambil 3m utk bfeed set..tk rugi beli..stok susu zawir utk jan ada 360oz...sape2 yg mkn vitz sila mkn dgn cara yg btl ye..bhubunglah dgn pgedar anda...hepi breastfeed...Alhamdulillah... 



Inilah dia rangkaian supplemen yang mereka semua sebutkan tadi..



Set ini adalah gabungan Set Family Wellness dan add-on Alfalfa dan Ostematrix

Set Family Wellness ~ membantu meningkatkan kesihatan secara menyeluruh
~ membantu anda berasa lebih bertenaga
~ menguatkan sistem imun anda
~ membekalkan khasiat untuk kulit, rambut, kuku, otot yang sihat

Alfalfa ~ kaya dengan pelbagai jenis zat, termasuk kalsium, fosforus, zat besi, magnesium serta klorofil, bioflavonoids, pelbagai mineral surih dan vitamin. 

Ostematrix ~ terbukti secara klinikal dapat menyediakan nutrisi penting serta unik dan melebihi fungsi kalsium dalam membina dan mengekalkan tulang dan gigi yang kuat serta membantu mengurangkan risiko osteoporosis.

Inilah dia rangkaian supplemen yang lengkap untuk ibu-ibu menyusu agar kesihatan luaran dan dalaman untuk ibu dan anak terjaga sejak awal lagi..:-)))
---------------------------------------------------------------------
Sila emel saya di rafaliah@yahoo.co.uk atau contact saya di talian            012 2541296       atau PM di Facebook page UmmiIrfan Online Shoppe untuk sebarang pertanyaan dan pesanan. (^__^)


Lots of Love..

UmmIrfan


*Click here to order.

**COD disekitar Dengkil, Putrajaya, Sepang dan Banting.

2 comments:

armouris

terjumpa e-book percuma ni, tentang menyusu dalam bahasa Melayu … sharing is caring :) - Buku Menyusu Dengan Yakin

Afasz

salam perkenalan....

singgh n follow sini :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in