Monday, July 9, 2012

GIVEAWAY dari UmmiIrfan.Com

Dah lama rasanya tak buat GIVEAWAY di UmmiIrfan.Com ni kan... So, untuk para bloggers dan My Lovely Followers sekalian, terima kasih di atas kunjungan dan sokongan anda kepada kami. Jom join GIVEAWAY UmmiIrfan.Com ni.. Caranya mudah saje.. ;-))


1. GIVEAWAY ini akan diadakan SEMINGGU bermula hari ini, 9 July 2012

2. Anda cuma perlu:
i) UPLOAD gambar di bawah dengan tajuk entry:  "Saya mahu cantik dan sihat dengan VITAMIN C. Jom dapatkannya pada DISKAUN HEBAT di UmmiIrfan.Com" 

ii) LINK balik entry ni gambar di bawah ni.
iii) Tinggalkan komen di entry ini setelah anda SHARE untuk kami membuat kunjungan balas. 

Mudah kan? 



TARIKH TUTUP: 16 Julai 2012


CABUTAN akan dibuat pada: 21 Julai 2012



Untuk kali ini, HADIAH yang ditawarkan bernilai RM80! 



Jom sertai sekarang! Mana tahu mungkin anda terpilih! :-))

9 comments:

rafaliah

Kalau nak share kat fb boleh LIKE fanpage UmmiIrfan Online Shoppe dulu.. dah LIKE, just Share kat ur status.. boleh tengok kat sini cara untuk join Lucky Draw :-))
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=442942235736480&set=a.244372702260102.64627.243804865650219&type=1&theater

PuRpL3

sy dah buat..hehe

http://purpl3-b3rry.blogspot.com/2012/07/saya-mahu-cantik-dan-sihat-dengan.html

loyallady

thanks akak. dah buat entry. hee

http://emaliasis.blogspot.com/2012/07/saya-mahu-cantik-dan-sihat-dengan.html

zih@n

saya juga... ;)

http://teratakcintadankasihkita.blogspot.com/2012/07/saya-mahu-cantik-dan-sihat-dengan.html

♥♥azatiesayang ♥♥

Salam.K.atie join.Semoga ada rezeki disini.Amin

http://azatiesayang-contest.blogspot.com/2012/07/saya-mahu-cantik-dan-sihat-dengan.html

ID:azatiesayang
ID FB:kak yang(dh SHARE)

TQQ

Che Rosliza Che mat

join dear...

http://hairulizacontestga.blogspot.com/2012/07/saya-mahu-cantik-dan-sihat-dengan.html

ID: CIK ROSE CUTE
ID FB:CHEROSLIZA CHEMAT

Fadzillah Kamarudin

saya join...

FB id : Fadzillah Kamarudin

Id : Fadzillah Kamarudin

http://fadzillah-kamarudin.blogspot.com/2012/07/saya-mahu-cantik-dan-sihat-dengan.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in