Sunday, June 24, 2012

Wahh..!! Lelaki pun JATUH CINTA dengan VITAMIN E! (^_^)

Anda masih ingat lagi entry ni? Yes, 'I Luv My Hubby Set' yang mengandungi Vitamin E dan Ostematrix. Fungsi kedua-dua Vitamin ini ada di dalam entry tersebut. Pagi ni saya nak share perkongsian menarik Puan Nurul Azliza berkenaan Vitamin E dan suami beliau di group tertutup EKSKLUSIF hanya untuk customer2 kami sahaja. Wahh..sekarang pun ramai lelaki dah mementingkan penampilan luaran yea. No worries, Vitamin E bukan sahaja menjaga penampilan luaran, malah dalaman juga...;-)

Isteri mana tak happy bila tengok muka suami dah bersih dan berseri kan? Para isteri sekalian tanya pada diri anda, siapa lagi nak take care inner and outer suami kita kalau bukan kita sendiri? Saya bagitau ni sebab taknak lar nanti ada suara-suara bercakap, "..tengok pasangan tu, isteri dia punyalah lawa, cantik menawan, tapi suaminya nampak selekeh, jerawat sana sini kat muka, muka berminyak etc etc etc.."  kalau kita terdengar orang cakap camtu, apa perasaan kita? Sedikit sebanyak mesti kita terasakan? So, life MUST BE BALANCE yea puan2 dan tuan2 sekalian. Kalau kita dah cantik, berseri dan menawan, suami pun mesti kelihatan camtu jugak..barulah nampak sepadan..:-)))

Jangan berfikir panjang, jangan ditunggu lagi..orang lain, pasangan lain dah bergerak dan berusaha untuk jaga kesihatan dan kecantikan luaran dan dalaman pasangan mereka, takkan anda nak tunggu aje kat situ? Jom dapatkan VITAMIN E ni selagi PROMOSI masih berlangsung. Until end of this month je tauu..;-)

Sila emel saya di rafaliah@yahoo.co.uk atau contact saya di talian             012 2541296       atau PM di Facebook page UmmiIrfan Online Shoppe


Lots of Love..
UmmIrfan.

*Click here to order.

**COD disekitar Dengkil, Putrajaya, Sepang dan Banting.

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in