Friday, June 22, 2012

Tinggal 8 HARI SHJ LAGI sebelum PROMOSI VITAMIN E Complex ini berakhir! (^__^)

Bila sebut pasal VITAMIN E, semua tau ianya sinonim dengan KULIT CANTIK TANPA CELA. Haa..sape taknak kan..nampak cam artis kat tv lak..alar, artis kat tv tu pakai make-up je tebal berapa inci, kita ni biarlah natural, cantik luar dan dalam...so, VITAMIN E adalah kuncinya. Bukan setakat untuk cegah kanser kulit, anti-penuaan, anti radang kulit, tinggi antioksida etc etc.. 


Sila klik gambar untuk zoom

Dan ini pula saya nak SHARE TESTIMONIALS customer-customer saya dan lain-lain yang dikongsikan bersama di Grup EXCLUSIVE kami, KHAS hanya untuk customer-customer kami:


Sebenarnya VITAMIN E ni bukan hanya untuk kulit sahaja, tetapi juga bagus untuk luka-luka kecil dan lain-lain permasalahan berkaitan kulit..Haaa..ni kat bawah ni TESTIMONI lagi...

So, apa yang ditunggu lagi? Orang lain dah sibuk mendapatkan Vitamin E Complex ni sebab ada OFFER dari Shaklee dan masing-masing nakkan serba-serbi cantik, luar dan dalam. Ada juga antara mereka dah mula siapkan Vitamin E dalam handbag or kat rumah as a First Aid. Anda bagaimana?

Lots of Love..
UmmIrfan.

*Click here to order.

**COD disekitar Dengkil, Putrajaya, Sepang dan Banting.

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in