Saturday, June 2, 2012

Testimoni Vitamin E, Vitamin C, Bcomplex dan ESP

Pagi ni nak buat quick update je..tentang Set D (skin care set) dan ESP. Memang gabungan terbaik untuk kulit sihat, cantik dan menawan..Ini testimoni yang dikongsikan bersama customer-customer kami di grup Exclusive kami di facebook..


Ini ialah supplemen BComplex, Vitamin E, Vitamin C dan ESP (Energizing Soy Protein), boleh baca kat sini 7 keistimewaan Shaklee ESP ni berbanding soya protin yang lain yang terdapat di pasaran. Dan ini pula kenapa ESP menjadi HOT STUFF dikalangan customer-customer UmmiIrfan.Com.  Kalau cakap tentang harga..dah tentu harga kami lebih baik dan berpatutan dari yang lain..tak caya?? kalau tak, takkanlah sebulan 20 tin ESP ni licinnnn kannn.. berbaloi set ini inshaALLAH..:-))


Berminat? Sila emel saya di rafaliah@yahoo.co.uk atau contact saya di talian             012 2541296       atau PM di Facebook page UmmiIrfan Online Shoppe untuk sebarang pertanyaan dan pesanan anda..:-))

Lots of Love..
UmmIrfan.

*Click here to order.

**COD disekitar Dengkil, Putrajaya, Sepang dan Banting.

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in