Thursday, June 28, 2012

TESTIMONI ESP: "Kulit muka saya bertambah GEBU dan BERSERI...takde DARK CIRCLE" ~ Pn Linda Maskan

Morning lovely darlingsss.. saya pasti anda semua kelihatan cantik, berseri dan ceria di pagi hari ini.. so, dah cantik berseri pepagi ni jom kita SENYUMMMM... InshaALLAH, orang akan melekat dengan kita.. segala kerja pun dapat berjalan dengan lancar.. senyum pun mesti ikhlas, lahir dari hati barulah sampai ke hati..:-))))


Orait, harini saya nak berkongsi testimoni dengan anda semua berkenaan seorang ibu menyusu..beliau ni pada awalnya amik set menyusu yang ada ESP tu untuk tujuan penyusuan beliau, tapi BONUS yang beliau dapat ialah kulit beliau jadi semakin cantik, gebu dan berseri.. dark circle bawah mata pun takde lagi..sape taknak kan.. Jom baca testimoni beliau..


So, nak tahu kenapa ESP ni dicadangkan dalam KEBANYAKAN SET?


Kerana PROTEIN adalah ASAS dan MAKANAN kepada sel.. Protein penting untuk PEMBENTUKAN dan PEMBAHARUAN SEL.. jadi bila sel SIHAT dan cukup ENERGY, PENYERAPAN nutrien adalah lebih OPTIMUM..

>> nak KURUS- ESP mengawal selera makan..

>> nak PUASA- ESP memberi rasa kenyang lebih lama..membekalkan tenaga sepanjang hari

>> nak TAMBAH SUSU IBU-ESP membantu mempercepatkan penghasilan susu

>> nak CANTIK- ESP menggebu, melicin dan menganjalkan kulit

>> nak SIHAT- ESP menyihatkan tubuh keseluruhannya..

>> kalau PREGNANT- ESP menguatkan rahim, untuk pembentukan otot baby

>> NAK PREGNAN- ESP memelihara dan memulihara rahim.. membekalkan tenaga

Wahhh..banyaaaaakkknyaaa fungsi ESP demi keperluan tubuh badan kita.. memang ESP ni multitasking gituuu...





Dan dalam entry kalini, ESP untuk ibu menyusu, bukan sahaja melancarkan penghasilan susu, tetapi juga membuatkan kulit si ibu jadi cantik, berseri dan gebu..

Bila difikirkan balik, sebagai IBU MENYUSU gaya hidup dah lar tak balance. makan tak seimbang,stress...tiada makanan tambahan - nak ke selepas 2 tahun berjaya menyusu tapi timbul masalah KULIT BERKEDUT2, KERING, KUSAM DAN TAK BERMAYA?? itu semua petanda kita TUA SEBELUM USIANYA! Jadi apa pilihan anda? ESP dapat membantu anda MENGEMBALIKAN KULIT WAJAH BERSIH DAN BERSERI KEMBALI,..anda mesti TAKNAK TUA SEBELUMA USIA kan??  menyesal saya tak cuba ESP sejak dari muda2.. welll.. now dah setahun sy minum.. terbaekkkk...kawan2 semua cakap KULIT SAYA NAMPAK CERAH DAN SEGAR walaupun guna hanya dalam masa 2 minggu...better late than never..:-)))

Berminat nak dapatkan ESP bersama set-set yang lain? Sila emel saya di rafaliah@yahoo.co.uk atau contact saya di talian             012 2541296       atau PM di Facebook page UmmiIrfan Online Shoppe


Lots of Love..
UmmIrfan.

*Click here to order.

**COD disekitar Dengkil, Putrajaya, Sepang dan Banting.

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in