Thursday, June 21, 2012

Testimoni bergambar: Pn Aula sapukan VITAMIN E pada anak beliau yang terhantuk bucu meja..VITAMIN E heals wound..

Bila cakap tentang Vitamin E mesti ingat untuk kulit cantik, bebas parut jerawat, hilangkan kulit kusam etc etc..tapi selain itu, Vitamin E ni juga bagus untuk pulihkan luka, especially luka2 kecil.. saya memang simpan Vitamin E ni kat rumah...selain untuk mencantikkan kulit saya ni (hehe), saya kadang2 guna kat hero saya Irfan ni..nama pun hero kan..macam2 dia main, macam2 kerja dia buat, sedar2 dah luka sana sini..tau-tau je dah berdarah kat mulut lar, kat hidung lar..apa boleh buat hanya dia sorang je (setakat ni lar..hehe..), dialah pengarang jantung hati saya, sakit dia, sakitlah saya..nangis dia, nangis jugaklah hati ibu saya ni..Anyway, hari ni nak cite tentang Pn Aula dan kisah anak beliau (hero jugak..hehe..) Razim yang terhantuk di bucu meja ..luka kecil, beliau sapukan minyak Vitamin E..
--------------------------------------------------------------------
Hari ini saya nak bercerita sikit pasal anakanda saya Azib Razim yang sangat bijak dan aktif…Semalam die terjatuh dan terhantuk di bucu meja sampai luka di kelopak matanye… habis ilang hensem anak mommy …hurmm..Saya punyala panik bergegas balik siap emergency leave terus…. Pulang melihat alhamdulilah tuhan lindungi dia dari kesan luka ke mata… Dah bawak klinik Doc gelak je tgk razim yang tak lekang dari mommy tak nak doctor check…Tapi finally he gives in and doctor confirms he is fine dan tak perlu ape2
Saya ade terbaca dalam group diskusi kesihatan Shaklee ~thank you Wafi, Alom, Iffa, Along and Kak N~ tentang testimonial bagaimana Vitamin E dapat menyembuhkan luka , apalagi saya pun ambil satu kapsul dan pecah kan amik minyak terus sapu ke atas luka dia.

2 hours after Vit E application

Razim mmg jenis aktif dah terhantuk pun boleh lompat2 lagi… tapi alhamdulilah tak sampai 3 jam saya Nampak perubahan pada luka nya.. tidak berdarah dan seolah olah baru selepas letak gam nak rapatkan kesan koyak luka itu

Pagi esoknya 7 pagi.. nie before nak pegi keja"

…Amazingnya besok paginya terus kering dan kesan lukanya mengecil… Laa nie dah tunggu kulit kering itu tanggal naturally..
------------------------------------------------------------
Panjang lebar cerita beliau..yelah ibu mana yang tak sayangkan anak kan? Kalau kita boleh beli  Vitamin E ni untuk kita sendiri nakkan kulit cantik, bebas jerawat dan parut lama, pastikan belikan juga untuk buat as a First Aid kat rumah.  Kesan Vitamin E kepada luka-luka kecil sangat efektif, dalam 1-2malam sahaja..inshaALLAH membantu..

Jika anda berminat utk mendapatkan Vitamin E ini bersama-sama OFFER BULAN JUN,  sila emel saya di rafaliah@yahoo.co.uk atau contact saya di talian             012 2541296       atau PM di Facebook page UmmiIrfan Online Shoppe


Lots of Love..
UmmIrfan.

*Click here to order.

**COD disekitar Dengkil, Putrajaya, Sepang dan Banting.

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in