Friday, June 15, 2012

NEW SHAKLEE PRODUCT: SHAKLEE COLLAGEN POWDER dan SHAKLEE JOINT HEALTH TABLET

Good News My Lovely Darlingss..! Ada dua products baru masuk Shaklee Malaysia this month. Walaupun baru dan hot from oven, tapi dah ramai yang bertanya dan berminat nak beli. Baru tadi saya post kat facebook, ramai dah PM saya..wahh..memang teruja habiss..dengan saya pun sekali terujaa..sebelum ni tengok produk-produk kat pasaran tentang kolagen, memang was-was nak cuba, tapi bila Shaklee sendiri yang keluarkan product Collagen sendiri, terus saya yakin nak beli dan cuba...yelah, Shaklee kan dah over 50 years kat pasaran..ALWAYS WORK, ALWAYS SAFE AND ALWAYS GREEN..:-)))


 Shaklee Joint Health Tablet memberi manfaat kepada sendi-sendi sihat dalam 3 cara:
~ Menyokong keselesaan sendi
~ Bertindak sebagai kusyen
~ Memelihara tisu penyambung yang sihat

Shaklee Collagen Powder

Shaklee Collagen Powder [1 box ada 15 sachets]. Sangatlah sesuai untuk anda yang nak kulit gebu, anjal, tegang, awet muda, nak upss sana sini..(woohoo!). Simple, bukak sachet mixed dalam air kosong, pastu terus minummm..setelll...

Terbukti dapat memperbaiki testur kulit wajah & menghilangkan kedutan selepas menggunakan selama 8 minggu.
♥ Meningkatkan kelembapan kulit ~ 90%
♥ Mengurangkan kekasaran & kekeringan ~ 75%
♥ Meningkatkan dalam penampilan keseluruhan ~ 71%
♥ Meningkatkan kelembutan & kelicinan ~ 69%
♥ Meningkatkan pemakaian kekal mekap ~ 60%
♥ Meningkatkan keanjalan, ketegangan & elastisiti ~ 55%
♥ Meningkatkan ketebalan rambut ~ 54%
♥ Meningkatkan keserian, tona & warna kulit ~ 50%
♥ Mengurangkan garis-garis halus & kedut-kedutan

Faedah tambahan :: menyokong KESIHATAN SESENDI & MENGUATKAN TULANG. Bantu mengekalkan otot di dlm mata supaya lembut.

So you all camaner? Nak cuba? Berminat? Boleh hubungi saya ..:-))

Jika anda berminat utk mengetahui ingin mendapatkan Shaklee Collagen Powder dan Shaklee Joint Health Tablet ni,  sila emel saya di rafaliah@yahoo.co.uk atau contact saya di talian             012 2541296       atau PM di Facebook page UmmiIrfan Online Shoppe.

Lots of Love..
UmmIrfan

*Click here to order.

**COD disekitar Dengkil, Putrajaya, Sepang dan Banting.

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in