Monday, June 11, 2012

AlhamduLILLAH..it's time for OUR RECOGNITION..Thank You ALLAH for YOUR LOVE AND REWARDS. (^__^)

Haa...entry ni ala2 mode ABPBH. Kenapa? Sebab saya ialah salah seorang penerima SHAKLEE'S STAR ACHIEVER. Siap ada trofi occayy..tu sebab saya kata ni mode ABPBH. AlhamduLILLAH, syukur di atas segala rahmatNYA dan anugerahNYA. Setahun sudah saya bersama Shaklee, dan saya berbangga kerana saya sudah berada di tahap ini. 


AlhamduLILLAH. Yea, ianya bukan sesuatu yang mudah. Banyak cabaran, dugaan, onak ranjau berduri yang perlu  saya tempuh selama setahun. Apapun saya tidak akan berada di mana saya berada sekarang ni tanpa izin dan doa daripada suami tercinta dan juga bimbingan yang tip top dari 'mama' saya Master Shareeza.. AlhamduLILLAH..saya sendiri tak sangka dalam masa setahun saya dapat sampai ke tahap ni, tapi segalanya mungkin dengan izin ALLAH. So, di bawah ni ada beberapa gambar semasa berlangsungnya Shaklee National Conference 2012. Enjoyyy...:-))))) (gambar ihsan daripada Zura Betty)


Di atas pentas semasa menerima trofi Star Achiever :-)))

Inilah sebahagian daripada group kami..:-))))

Gambar bersama rakan-rakan dari JB ;-))) (luv u all gals..)

Dan inilah dia TROFI Star Achiever yang saya terima :-))))

Kan dah kata cam ABPBH..hehehe..tapi apapun bukan mudah jalan untuk sampai ke tahap ini. Dan banyak lagi yang perlu saya lakukan dan harungi untuk mencapai cita-cita dan impian saya dalam bisnes Shaklee ni.. KUNCINYA adalah sabar, berusaha, doa, dan berserah sepenuhnya kepada ALLAH SWT. InshaALLAH segalanya akan dipermudahkan..:-)))

Nak join group kami? Don't worry sebab saya akan bagi 'PERSONAL TOUCH' untuk anda yang berminat nak mulakan bisnes Shaklee ini bersama-sama dengan saya..InshaALLAH, besar tapak tangan nyiru saya tadahkan..:-)))

Lots of Love..
UmmIrfan.

4 comments:

~Mrs Fred~

Congrats Lia! Alhamdulillah rezeki kan.. anyway, kena belanja aku gak ni, jumpa cery kat blog aku.. hihi..

rafaliah

Thanks Fizza! Sangatttt hokkeyy! lama sangat tak jumpa kau..bila balik sini, kita set date n time meet up sekali dgn my 'mama'...:-)))

~Mrs Fred~

aku ada je kat KL ni, tp training ni hari sabtu ada exam terus, so aku takleh berfoya2.. huhuhu.. insyaAllah next time kehh

rafaliah

exam kerr..? memang takleh berfoya2..huhuhu..inshaALLAH next time dear..All the best utk exam..;-))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in