Thursday, May 24, 2012

Tinggal 8 HARI SHJ LAGI sebelum PROMOSI GLA Complex ini berakhir! (^__^)

AlhamduLILLAH..nampaknya minggu ni GLA Complex sangat larissss..Saya setiap hari ambil sebiji ke 2 biji GLA ni untuk maintain kesihatan dan kecantikan dalaman dan luaran. 
Oklah, pertama sekali apakan itu GLA Complex ni?
"GLA (Gamma Linolenic Acid): Gamma-linolenic acid (GLA) is an omega-6 fatty acid that is found mostly in plant based oils such as borrage seed oil, evening primrose oil, and black currant seed oil".


Ini pula FAKTA tentang Shaklee GLA Complex:
GLA Complex Shaklee merupakan kombinasi minyak borage yang mengandungi asid gamma linolenik (GLA), asid linolenik (LA), minyak bunga matahari dan vitamin E. Kebiasaannya digunakan untuk regulate kitaran haid, simptom PMS, sakit kepala dan untuk mereka yang menopause. (sumber: website Shaklee Msia)


Ketahui 15 SEBAB mengapa kita perlukan GLA Complex ini:
+Membantu mengawal dan mengatur kitaran haid
+Membantu meningkatkan kesuburan
+Melegakan PMS (sindrom pra-haid)
+Membantu dalam menangani menopus
+Menguatkan kuku dan rambut
+Menjadikan kulit lebih sihat dan berseri-seri
+Membantu menangai ekzema
+Melegakan simptom akibat artritis reumatoid
+Mengandungi vitamin E untuk menguatkan dinding arteri
+Menguatkan imuniti tubuh
+Memperlahankan proses penuaan
+Mengurangkan blood-clot yang boleh menyebabkan serangan jantung
+Mengawal kencing manis dan darah tinggi
+Mengawal kolesterol
+Untuk fungsi saraf

Siapa yang perlukan GLA Complex ini?
- Wanita yang nakkan kulit cantik, mulus, bersih dan glowing
- Wanita yang mempunyai masalah PMS dan haid tidak teratur
- Wanita yang mengalami masalah cyst
- Ibu menyusu
- Warga emas
- Masalah ekzema
- Masalah kolestrol, darah tinggi dan diabetes
- Masalah berat badan


Dan ini pula saya nak SHARE TESTIMONIALS customer-customer saya dan lain-lain yang dikongsikan bersama di Grup EXCLUSIVE kami, KHAS hanya untuk customer-customer kami:

Nur Izzati Che Jawias: Seorg wanita awal 40-an, datang jumpa saya untuk ambik GLA time izz masuk wad baru ni..kesian sgt, beliau bercerita tentang masalah yg dihadapi. antaranya cycle period yg sgt tak seimbang, kulit muka kusam dan kelihatan seperti wanita berusia 50-an, hormon tak seimbang menyebabkan bahagian badan bawahnya membesar. Beliau kelihatan sedih dan sangat tak bermaya dan mengakui wajahnya kelihatan tua [ni yg diberitahu, bukan saya yg tanya]. Dan hari ni, beliau call saya dengan nada gembira!! dan mahu lagi 3 botol GLA sementara harga promosi. Katanya-ada perubahan besar! nanti akak dtg ambik awak boleh lihat sendiri!!

Leeda Hamzah: Saya baru je tau shaklee ade set skincare luaran. Selama ni saya ada mslh jrwt, parut lama. Alhamdulillah sjk mkn set D+GLA slma 2 mggu ni, jrwt agk segan2 nk keluar. Yg kecik2 je tu pon x smpt nk bsr dah baik. Suka!

Leeda Hamzah: Assalamualaikum, sy org bru dlm group ni. Thanx to Nas. Baru je beli set utk 3 mslh utama saya. Saya prnh try GLA complex thn lps. Mmg betul2 berkesan. Period saya lps keguguran kali pertama jd 6w lamanya, 8 bln jgk cycle jd pnjg. lps mkn GLA, cycle berubah jd 4w sharp 28 hari. Semoga dengan izin Allah shaklee akn memberi sinar cahayamata dlm hidup kami dan sy dpt skin yg diidamkan. Amin..

Nursyazwani Kamal: Sejak sy mengambil vit GLA Shaklee ramai yg puji kulit sy cerah dan bertambah seri..Alhamdulillah rsa perubahan..

Ternyata GLA Complex dah terbukti dapat membantu wanita dalam masalah-masalah yang menghantui kita. Ada BANYAAKKKKK lagi testimoni2 tentang permasalahan kulit, ekzema dan cyst, boleh baca kat bawah ni haaa..

So, apa yang ditunggu lagi? Orang lain dah sibuk mendapatkan GLA Complex ni sebab ada OFFER  ni dan masing-masing nakkan serba-serbi cantik, luar dan dalam. Anda bagaimana?

Lots of Love..
UmmIrfan.

*Click here to order.

**COD disekitar Dengkil, Putrajaya, Sepang dan Banting.

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in