Saturday, May 26, 2012

Anda HAMIL? dan MENGIDAM?? Anda mungkin KEKURANGAN NUTRIEN!

Bila cerita bab-bab mengidam, teridam (hehe..ade ke perkataan ni..?), teringin selalunya ibu-ibu mengandunglah yang banyak mengidam2 ni kan..macam-macam nak, nak makan KFC sesaje pun ada, nak makan nasik kenduri kahwin pun ada (hehe..ni macam jadik kat diri sendiri je..hehe), dan ada yang extreme tu sampai nak makan sabun, kiwi kasut, selipar..fuhh! kuat sungguh dugaan mengidam ni untuk ibu-ibu mengandung..

Tapi, tahukah anda, mengidam adalah isyarat tubuh semulajadi memberitahu bahawa tubuh kita kekurangan sejenis nutrien. Oleh itu, kebanyakan ibu hamil mengalaminya kerana mereka memerlukan nutrien yang lebih, dan mungkin morning sickness menjadikan mereka tak lalu makan, lalu kekurangan nutrien.

Jadi usah ambil ringan tentang hal mengidam.. Sedangkan mengidam benda pelik2 seperti nak makan kertas, kiwi kasut dan sebagainya adalah tanda tubuh memerlukan nutrien2 tertentu.

Jadi bila isteri anda mengidam, jangan susah hati mana nak cari. Dapatkan untuk dia set untuk ibu hamil dari Shaklee. InsyaAllah tak mengidam bukan2 lagi. Kalau ada juga tu memang dia nak betul la tu :)

Jom dapatkan set ini sekarang.  Set ini dikenali sebagai Set Family Wellness + Ostematrix. Tidak terhad untuk ibu hamil sahaja tetapi untuk ibu menyusu pun boleh ambil..



PLUS
Ostematrix


Boleh baca pengalaman Puan Azza yang hamil mengambil set ini..Beliau dah selamat lahirkan anak lelaki beliau last month. AlhamduLILLAH..(^__^)

InshaALLAH, berbaloi ;)


----------------------------------------------------------------------------

Jika anda berminat utk mendapatkan Set seperti di atas (retail price RM430),  sila emel saya di rafaliah@yahoo.co.uk atau contact saya di talian             012 2541296       atau PM di Facebook page UmmiIrfan Online Shoppe.

Lots of Love..
UmmIrfan.

*Click here to order.

**COD disekitar Dengkil, Putrajaya, Sepang dan Banting.

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in